U Click Me...I Click U Back

Thursday, February 6, 2014

My Dear Warehouse Sale ~ 27th Feb - 9th March 2014



kalau sempat nak terjah sebab dah gaji...yeahhh!!!

Pada yang tak tahu kat mana warehouse ni..dia dekat Meranti Jaya Industrial Park, Puchong ye...


jom kita terjah secara berjemaah..hahaha

12 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

kat mana ni ek?

syawalsimpsons said... Reply Comment

boleh terjah ni kakak

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... Reply Comment

Eee nape la jauh belaka warehouse sale ni.. tp mmg murah2 kan sis

Falsya said... Reply Comment

Alamak..puchong ker??..kalau ckp ngan somi mau kene reject awal2 nie sbb jauh nau..;)))

Kesuma Angsana said... Reply Comment

wah menarik ni !>.. tp kena check2 juga tang hrga dier tu

alysapunye said... Reply Comment

nak pegi....
kene sediakan checklist awal2 nih...nak prepared beli barang2 adik baby...hihihi...

tapi, sales mydear skang dah tak sebest my dear zaman dulu2...dulu2 lagi murah harganya...huhuhu

lieyalatif said... Reply Comment

alamak ni menarik nie..saje la ni nak soh duit abis cepat ni hahahahah..... nanti lieya infom2 ngan member2 yg ade baby ...mesti dieorg berminat..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

tgh pk.kalau nk g nk beli apa eh.hehehe

Tina Othman said... Reply Comment

wah best ni tapi takde anak kecik mcm takde apa nak carik

eima said... Reply Comment

kena tunggu ade baby balik br nk piterjah sales gini

NM03 said... Reply Comment

wowwww bestnyerrrrr

LYAfrina said... Reply Comment

terjah..jangan tak terjah