U Click Me...I Click U Back

Monday, February 10, 2014

Minggu Akhir Drama Bersiri Ariana Rose



As salam..
sapa ikuti drama bersiri Ariana Rose nih angkat keyboard!!??
hahaha..
last week punya episod ramai yang nangis..kan??
sedih weyhhh..
tergamam ariana tengok dia selamat bernikah dengan Tengku Adam..
manja jek tengok Tengku Adam menangis tuh..
alahai sedihnya..
jiwangan betul!!

this week adalah minggu terakhir untuk drama bersiri Ariana Rose..
tak sabar actually nak tengok camne perjalanan rumahtangga Ariana dan Tengku Adam..
adakah happy ending??
adakah sad ending??
hadoii tak sabar sangat dah nih...hahahha

korang tengok tak drama nih??
share sikit!!

14 comments:

Cik Kiah said... Reply Comment

Haaa? Belum habis lagi ke AR? Yeyyy!

Allene said... Reply Comment

kita layan gitu2 je... uhuuh selalu tak sempat tengok live... tengok kat tonton je.

mama tisya said... Reply Comment

kalo novel happy ending...rsnye happy ending gk

syawalsimpsons said... Reply Comment

tak sabar la kakak...tunggu malam sesama yee

Nad MamaZN said... Reply Comment

Saya tak tgk pun kak.. Huhu!
Tau nama ariana rose jek jalan cite sume taktau hukhuk

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Alaaaaa I tak ikut langsung cerita ni Rine.. nanti lah I tengok online je.. dengar cerita best kannnn..

eima said... Reply Comment

x minat sbb cite die cam tungganglanggang .. tp tgk jugak hehehehe

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

dengar kata best.. tapi sekali pun tak tertengok cerita ni..waktu tayangannya kurang sesuai..

Umi Qi said... Reply Comment

Dh banyak episod terlepas...minggu lepas je ikut...pastu terumbang ambing episod...huwaaaaaaaaaaaaaa nanti nk review kt tonton bila ada masa

Falsya said... Reply Comment

Falsya kene ulang balik...sbb byk tertinggal episod cite nie..sobsss.,

| CIKZEK | said... Reply Comment

tgk jgk. tp adam tu mat leleh sgt laa kdg2 nyampah. huhuhu

fuza said... Reply Comment

I dok depan tv jgn kaco..hahaha

Kesuma Angsana said... Reply Comment

citer lepas dh kahwin cma malas dah nak follow hehehe

LydSunshine said... Reply Comment

saya tak ikut citer ni, tapi memandangkan minggu ni minggu akhir, saya nak tgk gak.