U Click Me...I Click U Back

Friday, February 21, 2014

Gerai Air Kelapa Special Pekaki U-Turn di AU3 Keramat

As salam..

hari isnin lepas colleague aku ada ajak minum air kelapa sedap kat keramat..
aku tanya jauh ke?
dia cakap dekat je..atas sikit dengan Carefour Wangsa Maju tuh..

so esoknya plak kecoh dalam group wasap yang Gerai Air Kelapa Special Pekaki U-Turn ni masuk dalam MHI..
sebab tempat ni sebelum ni takde la glemer sangat katanya..
sebab dia kat jalan baru nak menuju ke AU3 gitewww..

sesapa yang memang terror dan expert dengan area belah2 keramat ni sure tau atau pernah terserempak dengan gerai Pekaki U-Turn nih..

kalau korang dari Wangsa Maju nak ke Carefour..masa sampai simpang nak ke Wangsa Walk ke Carefour ke jangan masuk kanan tau...terus aje sampai jumpa loji ngan stadium tuh..
terus aje sampai la nampak gerai dia belah kanan..
u-turn jela kalau nak singgah...
ngeeee..
bukak dari kul 11pg sampai 7mlm..
tapi bergantung pada stok kelapa derang k...

sampai2 je harus ambik gambar banner dia dulu...


 ditemani anak2 ku...so kita suruh dorang posing sikit kat pintu naik gerai tuh..

gerai ni korang kena panjat tau sikit..
so please yang pakai kasut heels tu be careful ek..


pandangan dari atas tempat we ols lepak minum...
parking senang je k..
so takde istilah berebut2 parking...


kita kasi order dulu!!


harga2 dan pilihan air kepala yang anda boleh order..
yang aku cuba hanya laici ngan lemon..
laici lagi sedap dari lemon kot berdasarkan tekak aku la..


ni hah bekasnya beso gabak...
kalau datang hubs wife je order 1 pun cukup..
and isi kelapa dia sangat banyak okeh..
tak habis aku makan hari tuh..


sempat posing sedas dua dengan kak syima..
ramai lagi cikgu cikgi yang join..
tapi masa ni derang on the way sebab derang ada meeting sebelum tuh..
aku kena balik awal sebab hubs menunggu kat rumah..
nak ambik dak Aish lagi kat umah pengasuh...

korang2 kalau nak cuba mehla datang reramai..
memang sedapla air kelapa dia..

kalau google atau waze rasanya takdela dalam GPS..
tapi landmark dia ialah Komplek Sukan MSN Wangsa Maju tuh..
terus je sampai jumpa gerai Pekaki U-Turn tu sebelah kanan ye..

harap dapat membantu.. :-)

12 comments:

Nana said... Reply Comment

dekat umah saya ni
Dulu dia xde buka meja camni
Org pon xramai
Dlu org bli tapau je
Skang dia buat gini rmai org dtg

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Tau tempat ni.. Tp x pernah singgah..
Thx rine nnt boleh try..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Wah best ni.. Kot terlajak tgk umh kt wangsa maju leh la terjah sini :)

Falsya said... Reply Comment

Okayh..nnt nak terjah..sebuk je kan falsya nie kak rin..pantang nmpk makanan ngan minuman semua bende nak try..hehehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

jauhngan umah sue, tp boleh try jugak ni, kalo ada rezeki G sana.ssebab member ada kat sana

syawalsimpsons said... Reply Comment

jauhngan umah sue, tp boleh try jugak ni, kalo ada rezeki G sana.ssebab member ada kat sana

mama tisya said... Reply Comment

ada tgk sebelum ni..tp tk try lg

Umi Qi said... Reply Comment

Besor betol bekas minum air kelapa tuh cikgu hehehhe puas hati minum hehehe...tq tau cikgu siap bg landmark lg...tau dah nk pi mana hjg minggu nanti yeyyyyy sep!

lieyalatif said... Reply Comment

fuhhh sangat heaven dpt hirup air kelapa di kala cuaca panas ni rin....lieya plak teliur tgk hah....sedap bettul dpt hirup air kelapa nie....

siap la tempat ni femes nanti...mcm area coconut chake klebang tu...lagi2 musim panas gini mmg laku laa jualan...

Amanda Suria said... Reply Comment

terus tetiba rasa nak pi...tp nak kena cik abe yang bawak la...

LydSunshine said... Reply Comment

Serius ke sedap? Betul betul ho liaw ni rin?

LYAfrina said... Reply Comment

musim2 panas ni mmg syok la pekena air kelapa muda