U Click Me...I Click U Back

Friday, February 7, 2014

Cikgu Kalau di Suruh Berposing...






p/s : Kejadian ini berlaku semasa kami semua berpakat untuk memakai oren semasa hari terakhir our PK Petang Madam Lee berkhidmat..sebab tu la sakan betul kami posing..

p/s : nampak bebeno cikgu2 ni kalau depan kamera bersungguh2 layan ek...semua kaki posing..terbaikkk!!!

p/s : hari ni takde update cerita ceriti sebab been busy since pagi..kereta buat hal plak..seawal 8pg dah keluar gi bengkel kat KL..

p/s : esok dah weekend..happy weekend semua..aku esk dari pagi sampai malam occupied..uhuk..pagi travel ke Gopeng inshaAllah..kezen kawen..malam ada dinner kat Restoran Nelayan (jek) dengan warga cikgu cikgi SKTM 2...

12 comments:

Allene said... Reply Comment

tuan tanah maintance cun ok!

happy wekend akak...

ameris said... Reply Comment

Rin jugak yg paling vogue

Falsya said... Reply Comment

Nmpk sweet je semua gambo sbb semua pakai sedondon..hehehe

umie shahidah said... Reply Comment

masing2 pantang ek....hehehe...

akk maintain cun..

syawalsimpsons said... Reply Comment

cecantik semua kan

Amanda Suria said... Reply Comment

wah..cikgu2 pakat pakai tudung sama kaler ker ni....

NM03 said... Reply Comment

comey comey cekgu semua. ada jawatan kosong tak. hehehe

Aeen said... Reply Comment

cikgu2 comey2 semua....posing kalah murid..heheh

Nad MamaZN said... Reply Comment

Semua pun sporting
Terbaekkk derr

Fuza Musa said... Reply Comment

lawa baju cikgu :)

LYAfrina said... Reply Comment

hihi..semuaq cikgu2 sporting...

~ NANA ~ said... Reply Comment

kemain cun semua cikgu pakai oren...hehe