U Click Me...I Click U Back

Wednesday, February 19, 2014

BE Pertama 2014

As salam..

alhamdulillah..yang ditunggu2 dah kunjung tiba..
baru cek je tadi..
tengok ada 1 BE tengah on going..
tarikh mula hari ni 19hb...
masih 0 lagi amount dia..
fresh la masa detected nih...
hehehe

tq Nuffnang sebab bagi BE Ikea nih kat ai


alhamdulillah..tq once again Nuffnang
BE ke-1 untuk tahun 2014..

10 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

alhamdulillah rezeki

ZazaMyMoon said... Reply Comment

masyukkk.. rejeki bulan feb.. lepas ni boleh shopping2 kat Ikea yer Rine.

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

wahh besntye.. mesti x sabar nk tunggu masyukkk kan? hihi

mOoN said... Reply Comment

wah..tahniah sis..

Umi Qi said... Reply Comment

Itu sebab suka masuk blog cikgu ni...suka update pasai nuffnang...nak kena cek nuff la dh lama x cek hahahhaha

Falsya said... Reply Comment

Alhamdulillab rezeki..hehehe..

Cute Mum said... Reply Comment

sejak dah masuk kerja baru, blog memang kadang je buka.. so nuffnang pon dah lama tak buka.. kalo ada tue, kumpullah sampai hujung tahun.. :)

anyway tahniah.. moga bertambah rezeki..

~ NANA ~ said... Reply Comment

kita pon baru dpt BE ikea ni tapi 3rd BE utk this year...hehe

nida-razak said... Reply Comment

Alhamdulillah.. Rezeki :)

LydSunshine said... Reply Comment

CPUV saya pertama tahun ni drpd Visa. Ada jugak org sudi nak iklankan dekat blog saya tu. Hihi.