U Click Me...I Click U Back

Monday, February 24, 2014

Arianna Rose Pun Boley!!!


akibat terlalu terpengaruh dengan drama ek...

ni kawan aku share kat fb dia..
credit kat kawan aku nih erk...
aku rasa tertarik nak share kat blog aku nih..

arianna rose pun boley!!!!
bahahaha..

korang2 ada tak yang bagi anak2 korang nama arianna rose??
hehehehe...
ada ler tuh..malu2 plak...

14 comments:

Petak Bunga said... Reply Comment

nama sedap.
kalau maksud baik apaslahnya tak..
tp tak mau lah hidup bergelero mcm drama tv plk.
hi

Petak Bunga said... Reply Comment

nama sedap.
kalau maksud baik apaslahnya tak..
tp tak mau lah hidup bergelero mcm drama tv plk.
hi

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Ada!! tp bukan ariana rose.. I kalau dapat anak lelaki, I nak letak nama Jebat Foo hahahha.. ini semua pengaruh cerita Bukan Kerana Aku Tak Cinta.. LoL!

syawalsimpsons said... Reply Comment

punya terpengaruh suke tgk citer tu kan

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

hahaha.. macam2.. ^^

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

hahaha.. macam2.. ^^

Umi Qi said... Reply Comment

Hahahha....cikgu!
Nama saya Julia....
Ada kan dalam drama kan kan kan cikgu ngeeeeeeee

p/s nak menang sama ariana rose tuh ler gamaknya hahahah

Allene said... Reply Comment

adoi...
camtu pun boleh...
pengaruh kuat betul la...

:sour n sweet: said... Reply Comment

ada!!!
nama anak kawan sy tizz zaqyah =)

LydSunshine said... Reply Comment

Dulu nama Ain Hawani femes, pastu nama Zaraa now then, Ariana Rose. Besar Impact dia. hehehe... Tapi nama tu mmg sedap pon.

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

kalau maksudnya baik apa salahnya...

tapi saya tak sanggup kot..hehehe..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Haha, mcm2 :)

umie shahidah said... Reply Comment

penangan hebat cite tu la...

Amanda Suria said... Reply Comment

erk...boleh plak macam tu....