U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 11, 2014

Alhamdulillah Rezeki Bulan Februari


As salam..
syukur alhamdulillah...


korang...
nak share berita best nih..


heehehe..

sure korang tertanya2 kan berita apa yang buat aku syiok sangat nih...


aku bersyukur sangat..
benda yang selama ni aku inginkan selama 3 tahun dah...
huhu

akhirnya termakbul juga doa hamba mu yang kerdil ini ya Allah...


aku dapat...

v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

berapa banyak mau scroll da..


hahaha..

ok2..aku bagitahu sekarang yang aku dapat mengajar sesi pagi bermula hari ni..
seronok sebab banyak masa aku ada disebelah petang..inshaAllah..
korang doakan aje aku elok2 je dok ngaja pagi tu na..
memang tak sangka betul la bila GB panggil aku nak beritahu berita gembira nih..
syukur alhamdulillah sesangat..
lega sikit aku lepas nih..

************************************************************************

lagi nak share rezeki bulan ni ialah..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


 dah dapat cek yang cash out 2bulan lepas..
hehehe..
amount dia ciput2 je uols..
segan nak tunjuk...


last but not least...
dapat hadiah cabutan bertuah masa dinner malam Sabtu lepas..
hadiah belum dapat lagi..
dan tak tahu hadiahnya apa..
hehehe


apa2 pun rezki yang Allah bagi harusla kita bersyukur sentiasa...

alhamdulillah...
:-) :-) :-) :-)

28 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply Comment

alhamdulillah.. tahniah..

Tina Othman said... Reply Comment

alhamdulilah murah rezeki

ngaja pagi petang boleh relaks sikit kan

Falsya said... Reply Comment

Alhamdulillah..rezeki2..heehhe

Nad MamaZN said... Reply Comment

Alhmdulilah...
Tahniah kak!
Tumpang hepi jugak =)

Si DauN CeRi said... Reply Comment

Yeayy... Hehe seronok je baca sbb akk type in happy mode kot.. tahniah for everything, kak azrine.

Umi Qi said... Reply Comment

Syukur alhamdulilah...yeahhh cikgu azrine dpt mengajar sesi pagi...yeyyy sgt gembira utk akak tau...pastu byk yer dpt cash out...mmg bertuah lah jadi cikgu nih...murah rezeki...Umi Qi sgt gembira tau :)

Si DauN CeRi said... Reply Comment

Yeayyy.. happy jek baca sbb akk type in happy mode kot. Tahniah for everything, sis. Hehe

Allene said... Reply Comment

alhamdulillah... seronok dapat, wpun tak seberapakan...

Ibu Dilah said... Reply Comment

Alhamdulillah.. congrats sis.. murah rezeki akak bulan ni yee...

erin said... Reply Comment

congrats kak !!

Kesuma Angsana said... Reply Comment

ttp juga rezeki kan alhamdulillah !

eima said... Reply Comment

3 bende di tahun kuda .. ehh ehhh ade kaitan kan ... alhamdulillah paling besh yg 1st tu la ...

TeacherAzimah said... Reply Comment

wahhh dapat ngajar pagi dah! so balik sek kul bape lepas ni? err...kita ngajar pagi gak, tapi tetap baliknya petang camne?? hahaha... 6.30pm baru sampai umah. nanges!

JaSSNaNi said... Reply Comment

bestnye cash in cheque.. murah rezeki yer.. saya nye lom cash lagi.. hihi

~ NANA ~ said... Reply Comment

alhamdulillah rezeki :)

mama tisya said... Reply Comment

tahniah cek dh smp...tgh tgu gk cek ke-11 dr nuffnang

MRS. K said... Reply Comment

wah rezeki tu...

LydSunshine said... Reply Comment

rin, check nuffnang tu pun saya dpt gak bulan lepas. lupa nak amik gmbr, terus je gi cash out. Heheh... gelojoh. Tpi sama le amount nya seciput je. Apapun bersyukur sgt, kan. Rezeki sape nak bagi duit tetibe je.

syawalsimpsons said... Reply Comment

alhamdulillah semua rezeki tu..sue pon baru cek deposit ahad aritu

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

alhamdulillah

:)

lizz said... Reply Comment

Tahniah yek..rezeki tu..semangat sikit berblog yer dak...

ameris said... Reply Comment

rezeki jgn ditolak...

Mama Zharfan said... Reply Comment

congrats azrine :)

puan.mila said... Reply Comment

Alhamdulillah..murah rezeki akak..nak jugakk..hehe

lieyalatif said... Reply Comment

wahhh hepi berganda2 yea azrin...lieya yg bace ni pun dpt bygkan kehepian rin dpt ngajar pagi...tahniah rin....

wahh masyuk tu heheeheh...sape nak bagi income dgn tulis blog jek kan rin....rezeki la tu...tahniah gak rin...

Cho Zila said... Reply Comment

syukurlah yang diimpikan tercapai juga.. moga menjadi suntikan semangat untuk terus berbakti..
rezeki kecil atau besar mesti disyukuri... Alhamdulillah...

Nadt said... Reply Comment

Tahniah kak..moga terus dimurahkan rezeki..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

nk tgk amaun!
hahahaha