U Click Me...I Click U Back

Thursday, February 27, 2014

Aksi Kak Cik Yaya di Padang

As salam..

hari Selasa lepas kak cik Yaya ikut umminya bertugas kat padang di SK Taman Permata..
sebabkan hanya bertugas sampai pukul 12 jek..
so aku bawak la dia instead of tinggal kat pengasuh..
nak hanta pra sekolah takde sapa nak fetch her up on that day..
maka pontengla sekolah..


 sekejapan dah bermesra dengan cikgu sekolah lain..
kemahen peramah betul anak aku nih..
haihhh!!!
umminya pemalu tau
#sambiltutupmuka


 badan dah montel..
yaya dan nasi memang tak dapat dipisahkan..
kehkeh..


sengaja suruh dia posing banyak2..
last2 penat tidur atas aku masa acara penyampaian hadiah dan penutup...
hahahaha..

10 comments:

Falsya said... Reply Comment

Comel yaya..ehhh, ummi yaya pemalu ker?..nk tutup muke gak la..hehe

Aeen said... Reply Comment

comel la yaya pose...:)

Umi Qi said... Reply Comment

Setahun yg lepas tgk kak chik yaya ni pakai dress tecik lg...setahun dh berlalu tgk kak chik yaya dh tinggi...waaaaaaaaaa makin cantik plak tgk

ZazaMyMoon said... Reply Comment

kalau kak cik yaya ada kawan that time im sure lagi aktive.. ;)

lieyalatif said... Reply Comment

bagus yaya...peramah yeak anak dare sorang ni ... lieya suke layan budak peramah ni rin...sonok tanye mcm2 nanti heheehhe suke dengar celoteh budak2 baye gini....

skrang mmg sekolah musim sukan ye rin...

Nad MamaZN said... Reply Comment

Akak pemalu ke?
Saya ye la pemalu hahaha..!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Akak pemalu ke?
Hehe
Saya ye la pemalu auwww
Hahaa..!

Allene said... Reply Comment

tembam.. nak cubit pp sikit...

LydSunshine said... Reply Comment

bagus kak chik yaya ni. pandai bwk diri. lenkali bleh la ummi dia bwk lg.

aThidEaN said... Reply Comment

anak dara comel