U Click Me...I Click U Back

Friday, January 24, 2014

Review ~ Tepung Goreng Serbaguna AgroMas

As salam..

sharing is sexy gitukan bak kata Rara..hahaha
so mehla nak share satu jenama yang best penah aku guna..
seyes..aku dah guna jenama Agromas ni untuk dua jenis masakan..

guna untuk buat mee bandung muar..
sedap tau uols..
dan aku guna untuk buat sotong celup tepung fav anak2..


v
v
v
v

 ini hah tepungnya 
gambo aku google sajok...


hasilnya

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



sangat tempting..
baru buat 2 hari lepas..
licin okeh..
hubs tegur kenapa banyak sangat gorengnya..
aku jawab tunggula kang tak cukup..
memang pong..hahahaha

tak yah susah2 nak bancuh tepung..
pakai ni je pun dah sedap sangat..
tapi pedas sikitla ye..
kalau budak kecik sangat cannot go okeh..
gitewww...

sekian review free dari chekgu azrine...
kehkehkeh...

10 comments:

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

memang mudah kalau ada kat rumah tepung macam ni kan.. berbaloi baloi..

Falsya said... Reply Comment

Bile la falsya dpt guna semua nie kak rin..rindu lak nak masak..

Mommy_Cha said... Reply Comment

ritu kita pon buat gak kak.
guna tepong kpc jek.
agagagag.
nanti leh try ni...

Nad MamaZN said... Reply Comment

Ok tq kak
Sbb share =)

Umi Qi said... Reply Comment

Yeyyyy mekasih cikgu kongsi...walid Qi suka mkn sotong celup tepung...nanti nk try jenama agro mas yeyyy

eima said... Reply Comment

wahhh ...tp aku tak mkn seafood kecuali ikan/kerang .. hehehe

boleh try jugak sbb laki ai suka..slalu guna tepung gandum + campur tpg beras celup telur

LydSunshine said... Reply Comment

Agro mas ada keluarkan pes mee bandung muar jugak kan? Pun sedap jugak. Keluaran AGromas mmg sedap rin. Sebab ada QC yg ikut piawaian.

Ardini Humaira said... Reply Comment

waaa sotong celup tepung. nyummeh :)

Nana said... Reply Comment

haa tq for sharing
saya pon tgh cari tepung goreng yg sedap ni

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hohoho mcm sotong goreng tepung kt kedai je rupanya tu