U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 7, 2014

PRETTY PRETZELS Open For Order

24 hours sticky post
please scroll down for the latest post 


As salam..
just niat untuk menolong kekawan blogger dari blog sis AyuFirzara
adik lawa ni mintak ahkak promote kat blog bilis nih...

last week she sent me 2 mini boxes of pretzels..
ada 2 flavour untuk dirasa..
i like both of it..
yummeehhhh!!!

tq sis for ur kindness sis


then semalam bukak dan rasa dengan anak2..
sebelum ni tak penah makan lagi pretzel nih..
tu yang jakun sekejap..
and to be frank..memang sedap sangat!!
hahahaha

 yang ni perisa hazelnut
this is my favourite flavour so far..

 chocolate in the house


lagi satu almond flavour..
yang ni tak penah rasa..

pretzel ni ada 3 size iaitu small, medium dan large..
untuk harga pula bergantung pada size ye..
small = rm10 (24pcs)
medium = rm20 (46-48pcs)
large = rm32 (86-90pcs)

yang aku dapat 2 kotak tu adalah contoh small size..


untuk sesiapa yang berminat nak order
cepat2 order dengan ayu ye..
dengan cara ;-

Email : ayufirzara@yahoo.com

Instagram : prettypretzels

Whatsapp/sms : 0132714100


8 comments:

ZazaMyMoon said... Reply Comment

menarik ni Rine.. ok nak try order lah.. husband & anak2 I suka mkn titbit mcm ni ;)

thanks for sharing :)

LydSunshine said... Reply Comment

uih, nampak sedap. Rin, yang pretzel tu rangup atau mcm roti pretzel aunty anne's tu?

~ NANA ~ said... Reply Comment

aduhhh sedapnya! masa raya hari tu ada beli, sekejap je licin! hihi

Nad MamaZN said... Reply Comment

Adoi lapa plak tetibe kak
Sedap banget nampaknya tu :)

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

nyummy !!!!

eima said... Reply Comment

pwnah mkn yg aunty anne tu je .. bila dah lama keras kekung..ni lembut je ek

diana said... Reply Comment

dia buat ke ni>??nampak sedap la..budak2 mesti suka nih..

Budak Kampung said... Reply Comment

mcm sedap :)