U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 28, 2014

Cerita di Sebalik Gambar # 2

As salam..

hadoii!!!
masa untuk berblog dah kurang gamaknya..
setiap hari busy..
bila malam je kul 9.30 ke pukul 10 dah lena..
aptb!!!
huhuhu..


banyak cerita nak digebangkan..
cuma tak sempat nak mengarang..
dulu rajin je buat entry scheduled..
sekarang nan hado..

ok2..
abaikan rungutan2 tidak berfaedah..
maghi tengok gambar2 yang nak digebangkan...
hahahha..
poyo!!!

***********************************************
v
v
v
v
v
v


 1st nak letak gambar nih..
sebab suka sangat tengok dak Aish kat atas pelamin..
cubaan nak buat peace la kekononnya..
rasa nak tampo jek...gerammmmm!!!!
hahahaha..


 pon..pon..(bunyi hon lori)
tumpang posing ek..
ni ummi Aish yang sudah bolat mukanya..
ye..saya sudah gemukkssss!!!!!
#senanghati
taken on my relative wedding..
inshaAllah..will update bout this soon..

suka sangat renyih camtu tau bila bergambo..
ni masa time buleh dok diam dalam kereta
saje aku letak dia dok belakang...
2 saat jep diam camni
lepas tu nak dok depan ngan ummi dia..
pfffttttt...


 ye..ini ialah homemade karipap2 cinta..
tapi failed..
sebab kulit dia masin..
aku tak tahu apa yang silap..
aku bukan boleh kalau buat benda failed nih..
nanti nak buat lagi..nak buat lagi sampai lulus...
deerrrrrr...

aku rasa marjerin yang aku guna tu masin..
sebab aku tak boh garam pun...
ceetttttt!!!!
yang peliknya aku goreng licin..
anak2 aku ni takde deria masin ke ek??
#blurrrrr




 inila cheesekut..
dulu benda ni fenomena tau..
ni repeat buat upon requested by kekawan sekolah..
buat untuk farewell Madam Lee yang akan berpindah soon..
nanti aku up entry lain k
nak resepi klik [Link]


agar-agar roti yang takde rupa..
potong pun failed..
tapi rasanya walawehhh!!!
hahahaha
nak resepi klik [Link]

ok..nak gi hanta anak sekolah agama..
kang 240 dah ada kelas..
kalau takde free awal2 nih..
kompem blog pun tak berupdate...
wuwuwu..

tq for reading this...
≧°◡°≦

11 comments:

Aeen said... Reply Comment

karipap nmpk sedap....nyummm...
comel la Aish pose kat pelamin tu..:)

fuza said... Reply Comment

amboi..amboiii

JaSSNaNi said... Reply Comment

nak kek tu... sedap nampak kek tu.. nak gak.. uwaaaa.. balik citer kat mak...

Falsya said... Reply Comment

Vavavaa..santeknye kak rin..hehe..karipap cinta katenye..falsya xpenah pun wat karipap..belum lg nak uli menguli nie..hehe..

TeacherAzimah said... Reply Comment

Ummi aish makin cun arrrr serius. Wei kita tido mlm kul 9 huhu...lps isyak terus masuk tido. Serius x larat dah semakin sarat ni. Anak2 suami yg handle...ajar buat keje sek bagai..

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

terliur aih tgk mknn lazat

umie shahidah said... Reply Comment

pic2 atas sume comel2..
pic2 bawah sume wat umie nak makannnn....hahha...
nak wat agar-agar tu la esok..
nyum3..

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

dah besar dah dak aish tu ye...cepat betul masa berlalu
makanan yang ditayang tu sedap2 belaka...

NinaAz said... Reply Comment

menariknyaa cheesekut tuuu. hehe

~ana~ said... Reply Comment

comel dan sedap-sedap semua nampak..:)

eima said... Reply Comment

cantek kaler puding roti tu .... terer nye ko kak buat mcm2... ai ni klu seklai buat tak jadi tak nk dah try cpt sgt putus asa ...huhu tkt x jd lagi