U Click Me...I Click U Back

Monday, January 20, 2014

Cerita Di Sebalik Gambar # 1

As salam..

sure ramai yang baru balik bercutikan??
sebab last week adalah minggu 2x cuti..
so mesti ada yang amik cuti berderet nih..
bestnya korang kan??

aku nak tunggu CNY nanti baru la dapat cuti lama sikit..
inshaAllah akan balik hometown hubs kat Penang during CNY nanti..

*************************************************************

saje nak share gambar2 random yang sempat disnap secara suka2..
nak abadikan sebagai kenangan kat sini..
ecehhhhwahhh
sebenarnya tak benda apa yang nak digebangkan..
bahahaha..
#layankanaje


 sister and her little brother..
ni gambar last 2 weeks kot kalau tak silap
gambar kami nak ke kenduri di UNITEN..
kak cik Yaya sekarang kalau bergambar kemahen posing..
tak hagak2 tayang gigi rongak ek..


 oh nasi dage (dagang)..
bila makan ntah tak hingat..
bila ada mood nak makan masakan kelate then baru gi makan..
ni makan masa sarapan gitewww...
korang suka nasi dage??


 muka cikgi2 sesuci lebaran giteww..
hahaha..
ni gambar last 2 weeks..
masa buat potluck suka2..
3 mak dara yang bawah tu semuanya preggy..
2 baru je lekat..yang kanan sekali tu nak deliver bulan 3 ni inshaAllah..
Tahniah untuk semua!!


 gelek jangan tak gelek...
last 2 weeks punya Program Transisi Tahun 1
jom sihatkan badan dengan senamrobik!!
#lenguhbadanai


 tengok muka dak Aish excited terlebiyyy..
dia dok sakan tengok kak cik dia naik buaian..
gedik kaki2 nak tumpang sekaki..
bahahha


 "yezzzaaaa...finally aku dapat jugak naik!!!"


my favourite ever.. lontong!!!
sapa tak suka tak gang okeh!!
kehkehkeh


last but not least..
kami reramai sambut birthday kak ina masa budak2 dah balik..
6.45 petang kot potong kek..
dalam kelas pun boley...

kebetulan aku belum balik sebab menunggu kakak keluar SMK kul 6.50..
rezeki jangan ditolak gitewww...
birthday girl ni tengah sarat mengandung 8 bulan dah nih..
ramai betul anak 2014 SKTM (2) erk..
alhamdulillah...

8 comments:

Shakina Farhan said... Reply Comment

sedapnye nasi dagang...

Falsya said... Reply Comment

Lontong pun feveret falsya..since dulu smp la skang..n dr skang smp la forever..hehehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

wpun random tetap meriah ok...
nasi dage one of my fav.. ohhh nasi kerabu pun.. I suka sangat :))

lizz said... Reply Comment

nasi dagang bestnyer my fav nih..
comeynyer aish rambut perang tu...yang cute sangat tu...

Nad MamaZN said... Reply Comment

Tu berapa suka nasi dage
Tp suka lontong..!
Aish comey! Kak cik yaya cute!

6.50 baru kluar sekolah?
Huhu lambatnya!

Si DauN CeRi said... Reply Comment

saya saya!!! sy suka lontong. hee



lieyalatif said... Reply Comment

ADUH...terliur! terliur!...lieya pun suke nasi dagang...makanlak ngan gulai ikan...ke ayam ke...ohoi sedap! heheeheheheh

seronok tgk cikgu2 semua....nampak muke ceria jek masing2...walaupun penat dgn bebanan tugas sebagai pendidikkan....

Umi Qi said... Reply Comment

Cikgu nihhh saje taw up gambar makanan2 sedap2....xmo kawannn hahhahahha