U Click Me...I Click U Back

Friday, January 3, 2014

Aktiviti Tahun Baru Kami - Shopping!!!

As salam..

fuhhh...yesterday was my tiring day..
phewwww...
lap peluh tahuk..
dengan cuaca yang panas membahangnya semalam..
and dari pagi restless..
takpe..
still alhamdulillah..

******************************************************

ok..nak citer kisah tahun baru aku..
takde apa pun yang special..
hubs aku suruh aku pergi cari beg sekolah baru untuk anak2..
beg sekolah deme still elok lagi..
tapi dah katanya nak semua baru..
abahnya ler...
ikut aku takdenya haihh..
membazior..gitewwww..

then setel masak meehun habuan derang sarapan..
aku gerak ke...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

here we come!!!!

aku suka datang sini sebab tak ramai sangat umat..
tempat luas..
parking luas..
n parking free kalau ko ada aeon card member..
dan boleh collect voucer kan kalau guna member card 
gitewwwww...

ginila ummi ngan anak daranya kalau abahnya takde..
bahahaha..
wajib syiok2 selfie camni..

 lagi sedas!!!


yang paling syiok sebab ada sale!!!!!
until ahad ye..
jom la sesapa yang nak serbu secara berjemaah gitewww...

sampai sana jep dak Aish buat kuih plak
cari tandas setel apa yang patut..
tandas derang sangat wangi dan bersih..
ai is suker sangat..
selama ni datang sini takdan nak melawat tandas..
bahahaha...

 setel semua naik atas renew member card plak..
buat terus 3 tahun senang..
kalau buat setahun rm12
buat 3 tahun rm24 hinggit je..
untungla buat terus 3 tahunkan??

then setel terus gerak ke bahagian kelengkapan sekolah..
aku suruh anak2 aku pilih beg mana yang derang berkenan..
tak de masa aku nak cuci2 mata sebab nak melayan dak Aish..
tak de amik gambo pun sebab dak Aish nak turun keluar dari stroller..
hahaha

 muka keriangan sebab dapat beg sekolah pilihan hati..
kehkeh..

then aku pun beli sikit2 barang2 sekolah aku..
upah kak cik Yaya pencil box satu..
terus bayar..
alhamdulillah..que pun tak panjang..


ok..jom balik..
tengok gambar ni rasa nak nangis tengok anak dara tingkatan 1 aku nak sama tinggi dah dengan aku..
#sentap

setel dah membeli barang2 sekolah anak..
phewwwwww...lega tahap 1 juta!!!
ngeeeeeee....
*macamkokisahsangat


9 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Hepi lorrr soping2 :)
Saya suka p alpha angle lagi
Tp sesak ngan manusia!

msredcheesecake said... Reply Comment

seronok soppingn anak dara... dah besa dah...

Ayu Firzara said... Reply Comment

kak comel...kita dah reply komen akak! hehehe...

Kak, ayu ada pos semalam barang baik tu kat akak tau ke alamat sekolah yg akak bagi tu...akak ada terima tak hari ni?

Nak mintak kak promot kat belog..hehehe...

Kak, mana lagi best AEON AU2 ni ke KL Festival City? Plan nak terjah sabtu ni. hihiih. Nanti kak reply komen inform ek... *wink*

YanaUjang said... Reply Comment

x sbr lak tggu ank dara sy dh besar..soping dgn mama..kompem papa pening..hakhak :p

Ibu Dilah said... Reply Comment

Wahhh.. anak dara ngan mak dara dah mcm adik ngan kakak!! best la dpt ummi gojes kan... hihihi

fuza said... Reply Comment

baju I ada tak? size M?

PUANSTOBERI said... Reply Comment

Yieha.. weols pun suka soping sini.. eh..bukan soping la.. tapi mmg bule dikatakan every week kot harus jejak sini. Balik keja singgah. Kadang makan ja..kadang byr bil UMOBILE yg hampagas tu. Kadang saja pergi beli ntah apa menda kat DIY. Pendek kata mmg suka la.. parking kat basemen, dpn pintu masuk ja. hiwhiwhiw

p/s : Pizza Jusco ni sedap gak. Salu beli.. yg mmg Jusco punya tu..dpn market kat food court dia tu.

LydSunshine said... Reply Comment

Huhh?!!! sale sampai ahad ni? Fuh, ingatkan dah habis. Sempat lagi la nk pegi minggu ni. Eh, tapi berazam nak jimat.. huhu..

eima said... Reply Comment

wahhmak ranggi muda ank2 cam adek2 je...ai is x penah sampai..cam penah nampak area setiawangsa ek