U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 2, 2014

2014.. Am I Ready??

As salam..

hai 2014!!!
amacam korang..
dah get ready to face 2014??
how time flies...

nak buat entry WRAP OUT konomnya..
tapi dah memang dasar pemalas tuh pemalas jugak

tapi seriously aku rasa sekejapan je aku melalui tahun 2013
hahaha..
pejam celik pejam celik dah 2014 ek..
alhamdulillah..

tahun 2013 tahun yang indah aku lalui
sebab berteman kan 4 orang anak2 yang bijak dan comel
dan aku juga merasa lebih diberkati dengan adanya boboy aku sorang tuh..dak Aish
hehehe..

apa lagi ek??

ohh..yang bestnya tahun 2013 jugak aku dapat join group gojes kat fb..
memang terbaek la..
sebab dok dalam group tuh rasa diri ini muda jep..
bahahaha..
ater semuanya mudah gitewww...
ai pun nak fefeling muda jugak..
#abaikan ke'koya'an aku

tahun 2013 jugak aku berjaya memiliki aset sendiri..
alhamdulillah..
yang ni tak mo citer details sangat..
sebab bendanya pun belum siap..
tapi syukur sebab salah 1 impian dah tercapai..
alhamdulillah
kalau dah ready aku akan citer ek..
#budget macam ada yang kisah??

hari ni dah mula sesi persekolahan 2014..
sesapa yang ada anak2 yang baru masuk tahun 1 tahun ni..
aku doakan semoga anak2 kalian sukses hendaknya.
termasuk juga yang baru nak hanta anak2 ke tadika tuh ek..

kelengkapan semua dah siap ke??







ni sapa yang excited sebenarnya nih??



bagila chance khennn!!!
semua nak beli baru..
baru ada FEEL!!!!
gitewww....

selamat mengajar untuk diri sendiri..
erkkk...

selamat tahun baru 2014 untuk semua readers..
semoga tahun 2014 ini perjalanan kita lebih diberkati Allah..
inshaAllah..
aminnn...


8 comments:

Norhasniza Khalid said... Reply Comment

selamat tahun baru, terlewat sehari nak wish.. :) salam kenal juga.

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

inazamri said... Reply Comment

baru tau ada group gojes kt fb..jap lagi nk tengok la hehhe.slmt tahun baru 2014...yehhh bersedia menjadi muslimah yg lebih bertaqwa hendaknye

Ayu Firzara said... Reply Comment

selamat tahun baru kak!!!

NinaAz said... Reply Comment

Jomm pegi sekolah. Nina ngajar petang. Hadoi

lieyalatif said... Reply Comment

kehkehkeh...jgn kate anak2 nak sekolah, mak2 yg kene mengajar kejenye cikgu pun excited nak beli alat tulis barukan heheheeheh....

alhamdulillah...2013 telah berlalu dgn membawa 1001 kenangan...moga 2014 dtg membawa 1001 keberkatan pada kite...

selamat bertugas hari ni cikgu azrin...

Haslinda Sadiken said... Reply Comment

wahh..akak semuanye baru eh..mcm bdk sekolah pulak..hehehhehe..akak..mana ada tua..lin tgk awet muda gitewww tau

LydSunshine said... Reply Comment

I feel it too la Rin. Sekejapan betul tahun 2013 ni. Mcm sekelip mata je.

TelingaBulat said... Reply Comment

selamat tahunn baru cikgu ;)