U Click Me...I Click U Back

Sunday, December 29, 2013

Weekend Terakhir 2013

As salam..
Opss jarang sangat update during weekends..
Tapi saje hari nak abadikan entry weekend terakhir 2013

Time really flies..
Alhamdulillah..
Subhanallah..
Semua dengan izinNya..

Syukur Allah masih memberikan nafas untuk aku dan family aku untuk terus menyembahMu yaAllah..

Semalam dah setel orientasi Tingkatan 1 kakak.
Sudah besar anak dara sulong aku..
Nanti aku up entry tu..
InshaAllah..

Tak sampai 4 hari lagi sekolah nak buka..
Esok sekolah aku dah start meeting..
Lusa pun meeting..
Lepas tu tahun baru 2014 menjelma..
Lepas tu bermula episod baru 2014..
Tugasan baru bakal menyusul di sekolah..
Rutin masih seperti dulu..
Cuma anak2 je makin membesar..
Dan rsa ohh..tua dah aku ye..
Kehkeh

Kak cik Yaya pun bakal ke pra sekolah tempat aku mengajar..
Dak Aish still dihantar ke rumah pengasuh..
Kak ngah dah nak masuk tahun 5..

Semoga Allah terangkan hati anak2 aku dalam menerima ilmu..
Amin..

posted from Bloggeroid

1 comment:

Mimy Hamid said... Reply Comment

aish je la tak sekolah lagi hehe