U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 5, 2013

Tempah Baju Peplum Kanak-kanak Murah

As salam..
bagi aku murah la..
dan jahitannya kemas..
sebab aku tercari2 tempat yang nak jahit baju peplum kanak2..
memang hardly..

then i found out at fb..
memang menerima tempahan baju peplum kanak2..
dan juga terima tempahan baju dewasa..
aku mintak tolong jugak dia jahitkan baju melayu dak Aish

korang nak suruh dia jahitkan menggunakan kain dia pun boleh
or korang boleh hanta sendiri kain kat dia (rawang)
atau hanta kain melalui pos laju..
cepat je dia boleh siapkan..
giteww

tempahan peplum yang dia buat untuk semua peringkat umur kanak2..
ko nak match kan anak dengan mak pun boleh..
just bagitahu dia je ek..



antara contoh2 peplum yang dijahit oleh Little Casper



contoh peplum kak cik Yaya pakai (kiri)
berkedut2 sebab tak dok diam..hahaha
aku tempah hanya rm45 sajok..
lace tu dia provided..kalau tak letak lace tu rm30 jep..
murahkan??

kalau korang nak tempah bolehla terus ke fb Little Casper
atau whatsapp no : 012-656 0706

5 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Murah dia tu bape rm kak?
Kot bleh tempah utk nayli raya thn dpn
Heje

Ilya Melissa said... Reply Comment

memang kiut bila budak2 pakai peplum...comel sangat..nampak girly2..lagi comel kalau sepasang dengan maknya... ;)

Gieyana said... Reply Comment

Cantik la..yg hitam tu bkenan tul..:)

Nor Ayuni Rosli said... Reply Comment

Ok chumel gle peplum bebudak. Basically baju for girls memang lagi comel compared to baju budak boys kan? Insya-Allah kalau Ayu ada rezeki dapat baby girl, akan ku comelkan anak perempuan ku. Kekeke :p

Anyway nak exchange link boleh? Sebab Ayu baru tukar URL. Before this my URL would be bnsyg-stories.blogspot.com. My new URL would be ayuni-stories.blogspot.com
Let me know ye?

Thank you

eima said... Reply Comment

ok la kot .. tatau la sbb ai tak penah tempah lagi