U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 4, 2013

Reunion Air Panas Girl School

As salam..
morning uols..
hari ni gebang citer yang dah basi actually..
tapi kat blog belum basi lagi..eheh..
so layankan aje la ek..
kehkeh..

Event : Reunion APGS (Secondary School)
Date : 5 November 2013
Venue : KFC Aeon Au2 Keramat

actually banyak sangat cadangan tempat yang dicadangkan oleh mak jemah semua nih
at last kat sini jugak tempat yang dipilih..
syukur sebab dekat jugak dengan rumah aku..
tu yang suka 40 juta kali tuh..
hahahhaa #gelakjahat

reunion ni kira merangkap nak sambut birthday anak kawan aku azma
tu yang memang cari tempat yang budak2..hahaha

ni semua kawan2 aku masa sekolah menengah dulu
derang ni semua kelas pandai..
aku jek yang kelas tak berapa pandai..
al maklumla aku masa sekolah menengah memang belajo tak serius sangat..
aku start pulun belajo masa aku buat 1st degree kat UPSI..
masa tu aku tekad nak belajar bersungguh2..
nak dapatkan pointer tinggi..
hehehe..konon!!!

ko tengokla gang2 aku nih..
sampai jek dah kecoh 1 KFC nih..
fyi.. KFC ni kami booked rm450 semata2 untuk buat birthday anak kawan aku nih..
so memang kawasan ni kami je yang punya..
bagi aku murah la..
sebab ada door gift..
kek pun provided
dan ada Cheeky jugak..
aku rasa murah dan berbaloi

decorated by KFC



antara provided by KFC

door gift provided by KFC as well..
abaikan model tak berbayar tu ek..hahahaha
 ni la kawan2 aku..
ada ramai lagi yang belum datang
dari kiri : atul (lecturer uitm), aku (cikgi), tim (lecturer), dan helda (programmer SOCSO)
semua kerja hebak2 gitew...hahaha..
aku jek cikgu cabuk..

anak2 aku sedang membedal..

uits tembunnya muka aku pakai shawl...

ni jek aku ambik..
sebab nak menjemah lebih banyak dari nak makan..gitewww..
aku KFC ni kureng sikit..
budak2 suka la kan??

ok..dah ready untuk cake cutting..
yang bertudung ungu tu la birthday girlnya!!

ucap selamat untuk birthday girl..
kemahen lagi Yaya ek..
hahaha..

yaya excited dapat hadiah dari Cheeky..
dak Aish pun dapat tapi nangis dulu..hahaha
takde gambar sebab spontan je ambik hadiah nih..

takmo ketinggalan bergambar dengan Cheeky..
hehehee..
lepas tu kami bergroup photo plak..
sebab dah nak habis masa..
huhu

korang layan gambo je la ek..
aku dah malas nak type caption bagai..
kehkeh..
acila ek??


eh..ni kawan aku nama dia ciah tau
dia keje PTD..hebakkan??hahaha

yang tudung biru tu ila..
cikgu cikgu macam aku jugak..ahahaha



antara door gifts kak cik Yaya dapat..
bekas tu ada dapat 3 sebab kak ngah ngan dak aish pun dapat..
hhahaha..
bolehla buat habuan bekal derang sekolah tahun depan ek

sekian entry yang hanpir 3jam kot aku karang..
diselang seli dengan menyusu dak Aish..
bahahaha

9 comments:

~ana~ said... Reply Comment

best kan sekali sekala jumpa kengkawan ni....:)

eima said... Reply Comment

wahh meriah ...

Cekgu awak la pemangkin kegemilangan generasi ... bukan sekadar cekgu cabuk tau ...klu tak de awak xde generasi yg berjaya .. tugas guru adalah pemulaan kejayaan ...

Umi Qi said... Reply Comment

Best yeeeeeeeeeeeee reunion plus sambut besday disitu...murah sgt 450 jek...weeeeeee hebat2 door gift dia kan...xyah pening pale nak deoc bagai...byr semua siap...akak, ju suka tgk akak pkai shawl...cm anak dara...serioussssssssssssssss

Cik Puan Rara said... Reply Comment

wow sonoknya~ best kan jumpa kawan kawan lama kak.mahal x sewa kepsi ni kak.

LydSunshine said... Reply Comment

meriahnya... berpatutan la jugak bookingnya. rm450 tu utk berapa org rine. doorgift lunch box tu saya suka. mesti bersemangat budak2 nak bawak bekal gi skolah.

Petak Bunga said... Reply Comment

seronok jumpa kawan2 lama.

Anonymous said... Reply Comment

wahhhhh glam gitu. ehehee nway thnx sbb buat story psl kami. seronok2 nnt blh buat lg. apsal x upload gift dr atul?
#tim

TelingaBulat said... Reply Comment

seronoknye bile sume nye dpt berkumpul bersame2?

PUANSTOBERI said... Reply Comment

cam bes jeee... hihi.

Tapi kan.. tu ari da nak dpn pintu KFC dah. KFC kat AU2 sini lah.. pastu, tak jadi..pusing balik. Hihihi. masih bertahan tak makan fast food. Ngeee :D