U Click Me...I Click U Back

Friday, December 27, 2013

Pekena Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang

As salam..

eceh...
konon macam la aku pergi Kuala Sepetang ek??
dokat ajo heh..


saje nak menerai makan mee udang..
katanya udang2 dia banyak dan besar2 gabak..
so mehla kita try makan kat sini ek anak2...


inila rupanya mee udang yang kami makan..
boleh kira sendiri berapa ekoq udang yang ada..
mee udang biasa (rm8)
kalau nak yang special pun hado jugak..
tapi yang ni pun dah mampu buat ko gatal2 makan udang dia taw..
bahaha
#akulertuh


aku order 3 pinggan jep..
sebab kak cik Yaya belum tentu habis..
plus aku tak berapa suka sangat actually mee udang nih..
saje nak bagi anak2 aku makan giteww...
so aku just rasa la sikit2..

the sisters..
umminya tak bagi makan lagi sebab nak bergambar masuk blog kekdahnya..
hahahaha


+
muka happy je semedang..
pantang orang nkambik gambo dia..

air bandung + laici untuk anak2 aku

nescafe SATU untuk aku!!!

gambo tuan tanah yg dah mcm makcik2 je aku tengok..
bahaha

ni la rophernya kalau budak2 pencinta udang yg makan..
comot weyhhh..
hahaha..
takpe nak..as long as kome semua makan habis gitewww..

next time boleh ummi banje makan kat tempat lain plak..
seronok kalau layan anak2 makan kalau derang pemakan kan??

korang2 yang TERINGIN nak rasa sendiri makan mee udang kuala sepetang
tak payah pegi sampai sinun nun..
bolehla datang kat area sinin jep..

ni hah alamat aku kasik!!

MEE UDANG MAK JAH KUALA SEPETANG, 
CAWANGAN WANGSA WALK, WANGSA MAJU
NO TEL : 012-2931101, 03-41314430 
Waktu Perniagaan : Isnin hingga Ahad @ 11.00 pagi hingga 11.00 malam

4 comments:

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

wah ! zara pon pminat tegar udang ni.. kebulur trus zara nmpk mknn ni.. nyummy2 !!

Tina Othman said... Reply Comment

La kat wangsa maju je ke best jgk ni tp siaplah kegatalan mkn udang

Nad MamaZN said... Reply Comment

Ooo igtkan jjcm sampai ke tepeng! :)
Yummm! Sedap!

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

mcm comel je yg pakai spec tu....
jom pi kuala sepetang pekena kat kedai original dia