U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 17, 2013

Nescafe dan Aku

As salam..
Lately memang semua entry mostly scheduled entries..
Sebab siang memang jarang bukak lappy..
Korang tahula dak Aish bkn boleh tgok aku goyang kaki..
Terus hentak2 kaki nk suruh berdokong..pffttt..

Ni pun aku update pakai hp..
BW pun aku pakai hp..
Nasib ada jugak hp cap samseng..
Buat habuan mentenet..
Erk..

Eh..tajuk nak citer pasal nescafe..
Sebab dah takde modal nak bercerita..
Entry untuk esok sampai jumaat dah siap2 aku buat tp publishnya esk sampai jumaat la ek..
So tak payah pikir dah entry untuk minggu ni..
Lega!!

Aku lepas lunch jep..
1 hour after kompem lapa balik..
Dasar perut jaws kot..
Makanya aku bancuh nescafe secawan..
Cicah ngan biskut cream cracker cap Harimau..

Aku tak suka brand lain..
Brand ni memang WAJIB ada buat stock kat umh..
Idaman hubs aku jugak..
Makan saje pun sodap!!
Giteww..

Aku kalau travel ke mana pun..
Memang tak dapat berpisah dgn nescafe..
Eh..hubs aku addicted jgk since kawen dengan aku..
Nescafe o untuk dia..
Nescafe tarik untuk aku..

Kalau travel rsa ngantuks je..
Singgah r n r bedal secawan gitu..

Lagi 1 aku kalau minum nescafe
Mesti tiap2 hari melabur..
InshaAllah..
Perut aku tak boleh terima milo..
Terus sembelit!!derrr...

Ada orang sakit pale kalau minum banyak necsafe..
Tapi aku sebaliknya..
So nk elak dr sakit pale..
Aku minum nescafe..kahkah..

Korang suka nescafe tak?
Kalau suka give me hi-5!!

4 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Saya hi5 akak! :)
Tp xleh minum byk, kadang sakit pale
Tp kadang tu saya bedal je
Hehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

suka suka suka.. nescafe jg lah buat I jadi gemoks.. sebab hari2 kalau pagi mesti minum nescafe instant..
Betul Rine, nescafe jg buat kita hari2 nak melabur lepas minum kannn hahahaha

Misz Pinkie Winkie said... Reply Comment

sukaa nescafe..tapie ngah peknen nie kena tahan sikit..kadang2 abis jugak dua cawan ku telan

TelingaBulat said... Reply Comment

tb sarapan ni jugak pg td..alhamdulillah ;)