U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 5, 2013

Misi Mencari Tudung Di Jalan TAR


As salam..


last wednesday kot..
hubs aku baiki van dia kat chowkit..
suruh aku datang amik dia sebab van dia lambat lagi siap..
so aku mehangkut semua handbags ngekor aku gi ngambik abahnya..

setel ambik abahnya..
cakap kat hubs jomla kita g jalan TAR..
nak cari tudung untuk anak tiri aku mengirim tudung tingkek2..
sebab sebelum tu aku dah WA derang nak gi Jalan TAR..
plus anak2 aku pun belum ada tudung nak pakai kenduri abangnya Sabtu tuh..


jumpala kedai nih..SUCCESS COLLECTION..
belum penah lagi gi kedai nih..
aku selalunya terjah Muaz Textiles  jek..
tapi kali ni bila lalu dekat Semua House tu terus nampak..
dia tingkat atas tau..
betul2 bersebelahan dengan bangunan Semua House tuh..


kedai ni mostly jual tudung bertingkek2 ala fareeda tuh.
semua pesen fareeda yang latest pun ada ko..
murahla bagi aku..
kalau beli banyak lagi murah..

dan ada jugak jual shawl dia bahagian bawah..
oh..btw..kedai ni tingkat atas tuh..
masa aku datang awal2 tuh takde sapa lagi..
so aku ngan anak2 aku je meriuhkan keadaan kat atas nih..mehmeh..

 yang ni latest fareeda katanya..
tapi aku try memang awning dia elok jep..

 ni aku ambikkan untuk anak tiri aku Intan.

 ni untuk anak tiri aku Nurul..

setel membeli kami makan kat Ibramsha Nasi Kandar..
memang terbaek la!!!


14 comments:

PinKy MoMMa said... Reply Comment

kak bagitau la harga nye..murah tu acaner huhuhu..cantik tudung bertingkek tingkek tu ;)

Allene said... Reply Comment

harga berapa ni... wa... santik2...

DYatie said... Reply Comment

Berapa rege nyer sis@ kot leh beli bertingkek2 utk mak. HewHewHew.

Norhazlina Mohd. Zaki said... Reply Comment

Cantekkk...
Brapa RM...ehehehee...one day kena pi terjah juga laa...


x0x0 ^___^

Umi Qi said... Reply Comment

seriusssssssss cantik

Mila@Rimbun said... Reply Comment

esok nak ke jalan TAR hihi..

Amanda Suria said... Reply Comment

Cantik....kat situ mmg rambang mata...x tau nak pilih yg mana...

LydSunshine said... Reply Comment

boleh tawar harga ek kalo beli banyak. biasa kedai2 yg gini letak fix price.

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

fuhh...banyaknya pilihan...rambang mata ni

PUANSTOBERI said... Reply Comment

lama tak terjah jalan TAR (T___T)

Mimy Hamid said... Reply Comment

untong la kak cikgu cuti...jeless leh ke jalan tar

Mama Zharfan said... Reply Comment

waaaa byknya...siyes rambang mata!

Nad MamaZN said... Reply Comment

saya admire btul la ngan akak...
taktau la nape, hihihi..
sbb nmpk awet muda kot
suka!

bestnye kedai tudung ni
rambang mata!

ngape kak ngah ke kaklong tu tutup muka ngan tudung, hihihi..
cute jek :)

mrs kayrul said... Reply Comment

walaupun kita x pakai tudung bertingket2 nie tapi kita rasa cantik la tudung tue...