U Click Me...I Click U Back

Friday, December 20, 2013

Kisah Khamis

As salam..
Semalam aku tak sempat BW..
Sebab seharian ada kat luar..
Since pukul 9 pagi sampai 730 mlm baru ada kat rumah..

Semalam pepagi keluar berjumpa dengan kontraktor MS kat semenyih.
Then baru dapat sarapan dengan tenang..
Tengahari perut aku terus masuk angin sebab tak lambat sarapan kot..
Then selesai jumpa kontraktor..
Gi pulak tengok lot tapak rumah aku..
InshaAllah tahun depan baru start buat..

Tapi nak mencari lot tu yang nak dekat sejam..
Sebab tak hingat jalan masuk..
Haha..
Finally jumpa jugak..


kak cik Yaya tumpang posing..

Setel melawat kawasan..
Kami lunch dekat R n R Serdang..
Makan nasi lemak daun pisang terbaik pernah aku makan..
Sambal dia giler pedas dan sedap..
Sekali hadap 2 bungkus..
Hubs aku memang suka bawak makan sini sebab dia tau aku mmg suka makan nasi lemak dia..ngee

Tapi takde gambar la korang ek..
Sebab dah lapo takdan nk snap bagai..

Setel lunch terus gi TESCO Kepong..
Gi plak membeli baju sekolah anak2 aku..
Beli stationery sekolah derang..
Setel..
Total spent was RM400++..
Tu belum masuk kasut sebab kasut yang derang nak takde jual kat situ..
Memang banyak kena spend kalau ada anak sekolah ni..

Singgah umah ipar aku kat Bandar Sri Damansara..
Kul 7 lbh gerak balik..
Balik tu hubs aku offer nak masak for dinner..
Ala..simple jep


sambal sardin ngan kacang panjang telur..
patutnya ada ikan bilis tamban tu..
tapi hubs aku tergoreng hangit..wuwu..
terus buang sebab hangit sangat..

Tula kalau laki yang handle dapur..
Pffttttt..

Tu jela nak update..
Hari ni pun takde kat rumah seharian..
Memang busy je this week..

Tak sampai 2 weeks lagi sekolah nak mula..
Nerves plak nak tunggu 2014..
Korang ada plan nak holiday ke weekend ni?
Happy holiday ek..
N happy weekend semua!!
posted from Bloggeroid

5 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Waa jauh akak berjalan smlm..
Semenyih-serdang-kepong-damansara-balik umah
Fewwww..! Klu saya suka
Sbb dpt jalan2
Hehehe

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Sibuknye awak. takpe yang penting jaga kesihatan okay..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

ptt lama xnmpk update.yelah,sume prepared brg sekolah kan kak.

Wenwink Kidu.Duki said... Reply Comment

woohoo.. plaing tak tahan bila husband masak kak. dia siap masak je aku akan bebel sebab dapur tunggang tebali.. huhuhuhuhu

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hoho beruntung betul hubs offer masak utk anak2 bini.. kagum I.. kalau laki I, dia offer jugak, tp masak burger je.. hahaha