U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 26, 2013

Kisah Kaca Mata Baruku..

As salam..
last Sunday..
pepagi kul 9 hubs aku dah keluar ada job
 dengan takde planningnya..
hubs called aku suruh turun KL
nak ajak buat spec mata baru aku yang dah bertambah power
dia suruh aku turun dengan anak2 naik train n fetched up aku ngan anak2 kat Ampang Park

aku adala mengadu ngan hubs aku..
spec aku ni dah tak berapa clear dah nak tengok
especially bila aku kena drive malam..
memang berpinar bijik mata aku nih weyhh
aku syak power aku naikla..
since bersalinkan dak Aish memang aku notis la aku makin rabun..
pffftttt...

 anak2 dara ku dengan anak bujang ku trang tang2 seorang itewww...

memang syiok masa nih sebab takde orang sangat dalam tren PUTRA..
so apalagas..
meh posing mosingla..
macam orang PEGHAK je khen ummi ko nih..
hahaha



posing spontan je yang daku mampu..
tengok si kakak kemain nganga lagi nak cakap apa ntah kat kak ngah..
hehehe

sampai je kt Ampang Park 
hubs tersayang dah ready nunggu..
terus ke Fahreheit..
konon nak gi usha spec kat Sg. Wang..
tapi hubs cakap kat fahrenheit lagi senang..
so mohla kita ke fahrenheit sajok..

tak banyak sangat kedai spec dia fahrenheit..
tapi dah takmo pikir2 dah..
terus je buat..
siap dalam kul 245 camtuh
sekejap jek..

power memang naik la dari 150 ke 200..
hmm..patutla rasa pening jek bila pakai spec lama..

setel buat spec terus gerak balik rumah..
sebab kesian kat dak Aish dia takmo tidur plak dalam stroller..
syiok nak main kot..
so balikla nak bagi dia rest kan..






posing dengan spec baru..
amacam??





kasi close up sikit..




ada tak macam guru besar sekolah??
bahahaha

12 comments:

Umi Qi said... Reply Comment

Macam bawak adik2 je cikgu....awet muda tau cikgu nih....haishhh nanti anak empat nanti nak jadi cm cikgu bleh hehhehe :*

Ayu Firzara said... Reply Comment

Kakak gojes!!!! Cantik speck!!!!

Ayu pun baru nak buat entry sama...ehehehhe...

NinaAz said... Reply Comment

Wowo. Stylo spec baru. Hehee
Kagum student nanti nih. Hehee

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hehehe macam cikgu bedah!!.. opsss
tak la Rine.. I gurau je.. teringat plak cikgu bedah dalam cerita Adik Manja dulu2 hehe

Well cantik spek baru tu.. up todate sangat design dia :)

Allene said... Reply Comment

cikgu nampak garang la... uhuhuh

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

comel spek baru kak.. hehe.. dah makin tambah umur ni power spek pun da makin tambah kan..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Selamat tgh hari cikgu! :)
Hihi
Omeyyyy sgt!

TelingaBulat said... Reply Comment

kekadang nk juga merasa selfie kn..cntik spek..tb pn mcm nk buat jugak la..trend skg camne err

LydSunshine said... Reply Comment

sama la kita rin, power speck mata dah makin tambah. Tapi saya belum buat yang baru lagi. Memanjang papa dia bz. Karang gi buat sendiri kang baru tau. Tapi nak suruh dia pilih sebab dia je yang nak tgk kan. Sebab pakai pun kat umah je. skrg ni kalo pakai speck rasa mcm mata struggle gile. Senak sgt.

Falsya said... Reply Comment

Comel la kak..mcm cikgu sekolah..hehehe

Faiza Erina Rahmat said... Reply Comment

cantik spek baru,, nampak muda belia,, hihihi

PUANSTOBERI said... Reply Comment

mmg cikgu cikgu sgt ni napaknya. hihi..