U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 5, 2013

HS Giveaway

As salam..
wah..banyak jugak giveaway yang aku suka2 join..
semua yang aku join mostly kenalan alam maya yang agak rapat..
bagi moral support gitewww...

#sambil kelip2 mata dekat owner blog#

tapikan...tapikan..

hadiah dia memang bestla sangat
#sambil terbeliak bijik mata#

tapi tak dapat nak share gambo dia kat sini..
dress yang sangat GOJES okey!!!

ni yang dapat aku screen captured 
sebab owner blog tak allow copy gambo giteww...
kenapa gambo ni??
sebab kalau aku menang ..aku nk dress ni..
bahaha..
kompiden jek ek!!

#kelip2 mata lagi kat owner blog#

korang2 yang nak join..
meh..meh2 kita meramaikan majlis
tarikh tutup : 31 Desember 2013

GOOD LUCK!!

6 comments:

mOoN said... Reply Comment

weeee..gud lak sis...rasa cam nak join jugak la..hehe

Umi Qi said... Reply Comment

wahhhh dress tuh ngancam biji mata tgk...adeh :)

Falsya said... Reply Comment

Gud luck kak..;)

lieyalatif said... Reply Comment

all the best cikgu...good luck...mane tau ade rezeki terpijak kan....

Nana Aris said... Reply Comment

good luck sis~ lama dah tak aktif join GA..kalau tak dulu pantang nampak..hehe

Berminat dengan supplemen dari shaklee? Nak dapatkan keahlian percuma dengan belian OmegaGuard? Promo disember sahaja =)


http://ainasuraya.blogspot.com/2013/12/kuruskan-badan-dengan-shaklee-omegaguard.html

Thanks!

Rieya Ramlee said... Reply Comment

Hai..
Follow sini..dari segmen yang sama..