U Click Me...I Click U Back

Friday, December 20, 2013

Facial Treatment RM2 Only

As salam..

aku memang jarang sangat buat treatment muka ke..
spa ke..
or apa2 yang berkenaan dengan beauty2 nih..
hehehe..

mungkin sebab kekangan masa kot..
sapa tak nak cantikkan??

korang2 yang suka sangat mencantikkan diri tuh..
kat sini aku nak gebang kat korang..


RM2 je instead of RM88

sapa yang berminat boleh beli deal ni kat


while stock last!!

10 comments:

puan.mila said... Reply Comment

biar betik?? murah sungguh ni..nak intai laa..

S.n.Fariza said... Reply Comment

I dh grab awal. murah kan :)

~ana~ said... Reply Comment

wow...murah banget nih...huhuhu

NinaAz said... Reply Comment

seyes! murah sgt nihhhh

BUNDA said... Reply Comment

as salam...salam hujung minggu dari bunda....
murah giler...

fuza said... Reply Comment

betul ke? jom u

Puan Ezy said... Reply Comment

ngape murah sgt ni.. wowww

Liyana Zahim said... Reply Comment

Rupe2nye dlm hidup yang serba mahal ni ada lagi orang yg ada perasaan jual brg murah2.. Hehehe.. :p

mia izzati said... Reply Comment

murahnyee...lama den tak sental muka kat spa hehe

mrs kayrul said... Reply Comment

murah betul tue