U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 26, 2013

Di Sebalik Kisah Membuat Kaca Mata Ku..

As salam..

tajuk tu entah hape2..
layan kan aje la ek..

saje gatai nak buat entry sambungan la kiranya nih..
sebab masa gi Fahrenheit tuh..
nak dekat Krismas kan??
harusla ada deco2 cantik menawan ko memang debooommmm..

layan kan ajela kami berposing2 giteww...

tengok gambar aje sudaaaaaa...







 ni kat Brand Outlet..
tak beli apa pong..
saje jalang2 cuci mater katanya..
masa ni kakcik ikut abahnya..
abahnya bawak gi makan..
katanya lapo..
semedang je lapar...

 kakak sulong bersama adik bongsu..
kak cik sekarang ni asik suruh umminya ambik gambar dia jep..




dah jom balik!!!
ngeeeeeeeeee..........


10 comments:

Norhasniza Khalid said... Reply Comment

salam...

seronoknya tengok gambar2 ni.. meriah je..

Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

eima said... Reply Comment

lama x jln pasaraya..dok rumah saje ...klu pi pun tatau nk beli ape....alamanda yg xsampsi 5km tu pun lama dah xpi

ZazaMyMoon said... Reply Comment

menjelang xmas je kat mana2 mall mst deco xmas cantik2.. berlawan2 pulak..

Umi Qi said... Reply Comment

Meriah yerrrrr tgk....dak aish nih siap pegang rotan suh balik hahahhahahha ciummmm nak aish?

Mommy_Cha said... Reply Comment

akak!!
kurus gila akki.
runcing.
dahle muka macam pelakon industan.
okbai.
jeles!!!!

TelingaBulat said... Reply Comment

macam anak dara..ni klu jln sorg mst kne ngorat ni ;p

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

semua gambar nampak menarik. tapi nak puji sikitlah awak nampak dah slimlah. tahniah berjaya kuruskan badan..hehehe

LydSunshine said... Reply Comment

gi jalang2 ke rin? heheh dah lain maknanya tu nanti. Best kan jalan time krismas ni, banyak deco yang cantik2 derang buat.

Falsya said... Reply Comment

Sonoknye jalan2..meriah sgt deco krismaskan..hehe

PUANSTOBERI said... Reply Comment

kakak tu da nampak sama beso dah ngan mak nya.. :D