U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 10, 2013

Cuti2 Port Dickson ~ Our Room at Lexis

wahhhh!!!!giteww...
tetiba tunjuk gambo katil hanimung ek #tutupmuka
saje la gatai konon nak bagi hampa jeles..kahkah...

ok..ok..
meh nak citer pasal bilik kami..
macam yang aku mention dalam previous entry..
penginapan aku suami dan anak2 ditaja oleh anak tiri aku..
alhamdulillah..
kira percutian family la nih..
bilik kami di level 8
sampai dalam pukul 8.30 pm camtu terus check in..

6 bilik telah di book oleh anak tiri aku..

bilik di Lexis Hotel ni takde private pool..
yang ada jakuzi je uols..
tapi kami langsung tak guna sebab tak sempat pun nak berjakuzi bagai..
sesapa yang hanimun sesuaila lepak2 hotel sambil berjakuzi..ehemmmm...
ngeeeee.....

 ada 2 katil queen dalam satu bilik..

 a small kitchen...
abaikan model tak berbayar itewwww...

dak aish tak dok diam je..
habis semua dia punggah...
pffffttttttt....

area sinki..
tempat aku bersiap nih..heh

sempat ber'cerminwhore'...hahahaha

suruh dorang posing dulu..
sebab nanti lepas2 ni katil dah bersepah2..hahaha
kompem punya!!

umminya pun gewdiks jugak nak posing...
kuikuikui..

 sempat posing kat luar bilik..
kenangan katanya..
lepas2 ni tak tahula dapat tak tidur kat sini lagi..
uhuk!!!

if korang tanya harga bilik..
seyes ahkak kurang pasti sebab our room was sponsored..
so untuk nak tau further info
boleh ke website http://www.lexispd.com/

atau
contact them..
at

Lexis, Port Dickson
(formerl
y known as The Legend Water Chalets Port Dickson)
Batu 2, Jalan Seremban,
71000 Port Dickson,
Negeri Sembilan,
Malaysia.
Tel: (06) 653 2000
Fax: (06) 651 5330
Toll Free: 1 800 88 0017
E-mail: reservations@lexispd.com
KL Sales Office
31st Floor, Sunway Putra Tower,
100 Jalan Putra,
50350 Kuala Lumpur
Tel: (03) 4042 4322
Fax: (03) 4042 4266
Email: hos@lexispd.com

8 comments:

achiek anis said... Reply Comment

pernah stay cni tp yg bhgn chalet terapung tu..dekat lantai bilik air leh nampak air laut...transparent gitu

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

ehemm..siap ada jacuzzi lagi..

Mommy_Cha said... Reply Comment

kak...bestnye!
aritu dah plan nak bli.
nak bli pakai groupon sebab ade rate murah.
sekali ko lambat booking.
terusss takde bilik.
huwaaa1 sedey.

Umi Qi said... Reply Comment

Best yer bilik dia...awesome sgt2....nak pi sana jugak huwaaaaaaaa heaven yer heheh

malynd_anggun said... Reply Comment

teringin nak pergi..
tp belum kesampaian lg...sobsss...

Nurul Izayani said... Reply Comment

Wahhh besar la biliknya kak..

Dell said... Reply Comment

Bilik air dia. waaa.. syoknya ~
follow kamu ya .
ceritabakalpengantin.blogspot.com
hope sudi follow and jenguk blog kite .
;)

LydSunshine said... Reply Comment

bilik kat lexis ni pun dah best dah rin. saya pernah gak gi meeting kat sini masa bujang2 dulu. boleh plak ptg tu berendam dgn roommate dalam jakuzi. masa tu badan pun kurus so muat je masuk 2 org. ce masuk skrg 2 org... aku sorang je dah penuh dlm tu. hekhek.