U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 24, 2013

Cuti2 Port Dickson ~ Last Day | Posing Sakan

morning!!!!

Last day in PD bermula dengan kisah anak2 mandi kolam ditemani abahnya..
aku get ready dak Aish ngan mengemas barang2 untuk check out later...
lepas setel baru turun bawah jenguk kakak2 dak Aish berendam tak habis2 dalam pool

bagi posing kat buggy sedas!!

setel derang berendam semua..
bawak plak mandi kat bilik hotel..

then selesai semua..
bawak masuk semua barang dalam kereta..
so mintak izin hubs nak jejalan kat water chalet tu nak posing2..
nak buat kenangan giteww...


meh kita abadikan dulu kat lobby hotel ek anak2..

2 anak dara yang posing berlatarkan deko krismas..

yang ni gambar2 kat Lexis Water Chalet plak..
inshaAllah nanti nak repeat tidur kat sini plak..
yang ni ada private pool..
meh tiap2 hari kita kumpul seposen masuk tabung ek..
hahaha










good bye PD!!!
till we meet again..
inshaAllah



ok..dah khatam entry Cuti2 Port Dickson..
lega!!!

kalau nak tengok entry Cuti2 Port Dickson yang berkaitan boleh klik link2 kat bawak ni ye..

  1. http://azrinzfamily.blogspot.com/2013/12/cuti2-port-dickson-our-room-at-lexis.html
  2. http://azrinzfamily.blogspot.com/2013/12/cuti2-port-dickson-pantai-teluk.html
  3. http://azrinzfamily.blogspot.com/2013/12/cuti2-port-dickson-berendam-pulak.html
  4. http://azrinzfamily.blogspot.com/2013/12/cuti2-port-dickson-medan-ikan-bakar-mppd.html

14 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

bestnya holiday ke pd

NinaAz said... Reply Comment

panddaii hero akak pakai bedak yea :)

Ibu Dilah said... Reply Comment

amboi..posing sakan anak2 akak ye... hihi.. cantik la hotel tu kak..

ZazaMyMoon said... Reply Comment

I spot ada bag longchamp ditengah2 jalan dalam gambar tu.. hahaha nak posing punya pasal sampai bag tengah jalan pun tak kisoh ;P

msredcheesecake said... Reply Comment

lama dah tak gi pd...plannak g bulan depan...gi time cuti sekolah n sume mahal...penuh plak tu...

Cik Puan Rara said... Reply Comment

ayish.ckp kat mama awak.dia cantik sgt taw.hehehe

eima said... Reply Comment

kami jrg sgt tido kat pd ..slalu lepak pastu balik sbb dekat hihi .....

mak rugged ngan muda tp anak ramai ... terbaik la ... pas ni pasang bdn lerrr ..untung

Mama Zharfan said... Reply Comment

yg ada private pool tu memang syok..teringin gak cuma memang pricey lah :)

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

best ny holiday ngan family !! xsabar zara nk pegi bcuti.. holiday mood marii .. hohoho

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

sakan si anak dara berposing.. hehehe.. bujang tu pun boleh tahan bergambar..hahaha..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Oo igtkan akak dok kt yg ada private pool

Bestnya cuti2!

Amalina Hussain said... Reply Comment

syoknyeeee cuti cuti malaysia..krik krik..heheee

Edlin Zakaria said... Reply Comment

Salam perkenalan cikgu!!

Anak dara tu posing melentik2 badannye.. Hehhehe sungguh comel. Jom flw saya di http://www.themagicgarden.blogspot.com. Tq cikgu!!

PUANSTOBERI said... Reply Comment

grand lexis mmg tar baekk.. ada private pool. dah pergi skali. rasanya tu la skali. nak pergi berkali2 pitam terus :P