U Click Me...I Click U Back

Monday, December 16, 2013

Cuti2 Port Dickson ~ Berendam Pulak!!

As salam

selepas balik dari Pantai Teluk Kemang..
dan selesai kami singgah sekejap di Muzium Tentera tuh..
sampai di hotel terus anak2 rekues nak swimming kat pool hotel..

hubs pun izinkan so ready to swim..
umminya pun dah siap2 tuko seluar sebab kononnya nak swim jugak..

get ready to swim..
dulu si kak cik Yaya ni penakut air..
skang dia plak yang berlebih2..
wuwuwu..
demam2 pun nak mandi jugak kolam..

suasana di pool di Lexis bila cuti sekolah..
memang penuh dan happening..

sakan derang ni kalau dapat masuk pool..





malam ni makan ikan bakar plak kat Medan Ikan Bakar..
tunggu next entry ek..
kalau rajin la..
bahahaha...

Recent Entries

9 comments:

Anonymous said... Reply Comment

Budak-budak memang suka main pool kn..

TelingaBulat said... Reply Comment

wahh best nyee..btol2 bercuti..cuti sekolah ni entah laa tb pon xtau nk kemane..

Mommy_Cha said... Reply Comment

hamboih kak.
sakan nye cutiiiiiiiiiii!
stress tgk gambo org cuti.
nak cuti gak!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bestnya!!

ZazaMyMoon said... Reply Comment

haha budak2 dengan air memang tak dapat dipisahkan..

Rilla said... Reply Comment

Seronoknya berendam-rendaman

LydSunshine said... Reply Comment

muzium tentera tu menarik jugak.

inazamri said... Reply Comment

mggu depan baru kami start cuti.alahai seronoknya berendam kat pool.

eima said... Reply Comment

cantek pool die kan ..hotel mahai ni