U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 3, 2013

Cuaca Lemau Kita Pun Lemau...

As salam..
semalam seharian hujan non stop..
dahla kain baju banyak sungguh nak basuh..
tapi basuh2 pun tempat nak sidai tak cukup..
hadoii..
takpela hujan ni kan rahmat..
syukur alhamdulillah..

alhamdulillah..
hari dah tak hujan..
but cuaca still redup..
still baju bajan tak boleh nak kering..
hmm..hopefully adala matahari sat2 lagi..
huhu..

cuaca hari ni yang sempat aku screen captured..
mostly cloudy...huhu..

kalau cenggini..
nak buat kerja apa pun lemau jek kan??
sapa2 yang kat office tu camne korang ek??
aku kat umah ni nak ngemas umah yang dah macam tongkang ni pun lemau jek..
pfffttttt.....



















 tapikan cuaca lemau camni..
budak tecit ni tak penah lemau..
kesana kemari..letih aku nengok..
aktif semacam..hahahaha
tapi nasib ada endoi..
bila cukup time aku paksa dia tidur..
gitewww..hahahaha

doakan matahari cepatla keluar ye..
tak sabar nak tunggu semua baju kering..
amin...


8 comments:

Amanda Suria said... Reply Comment

SA sgt2 lemau ni...mata mrngantuk sbb layan ubat demam...tgh demam tp mls nak mc....

ameris said... Reply Comment

Tu aarrr. Rasa nk dmm je, rasa nk mc jer,..
Syoknya dok umah. Jeles.

Petak Bunga said... Reply Comment

mesin basuh dah x leh spin..
lambat nya baju nak kering.

Nurul Izayani said... Reply Comment

Betolla..iza ni lusa nk p bercuti. Tp baju x kering2 lg. Rasa nk hantar dobi je. Tp kt tersang ni xdo dobi la pulok..

JunAina said... Reply Comment

Kat opis pun lemau jew...luar mendung aircond pon sejuk gilosss... Anak2 mana dia tahu sejuk bagai dia tahu enjoyyy je...suka tengok.

Falsya said... Reply Comment

Falsya xlemau sbb kalau ngantuk leh tido..huahuahua..saje kan nak bg perhangat lagi..larikkkkkkk..

Gieyana said... Reply Comment

Comey tul aish ni..redup2 ni mata pon redup gak..:)

PUANSTOBERI said... Reply Comment

dobi sajorkk.. ngeh ngeh ngeh