U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 11, 2013

Bila Jadi Surirumah Tangga Separuh Masa Giteww..

As salam..
tajuk memang poyo..
tak boleh blahhh!!!
hhahaha..
separuh masa la sangat!!!
hahaha

kita tinggalkan dulu entry pasal percutian di PD tuh..
nak citer kisah lepas balik dr PD..
memang memenatkan sebab nak kena mendobi 3 trip baju kotor kami..
baju yang berpasir lagi..haru haih!!

isnin aku ngemas je rumah..
sebab dah lama tak cara ke rumah..
plus aku beli perabut jati baru kat nilai 3 baru nih..
ala perabut jati yang murah2 jep..
kira aku beli advance guna duit bonus aku..
semalam baru sampai..
seganla weyhh pakai sofa sebijik tu..
dah buruk ngan koyak
tu pun ehsan abang aku..
 sepanjang kahwen ni ada sekali je aku beli sofa
 masa memula kawen dulu..huhu

dah lama memang elok pun bertukar baru..
beli pun pk lagi 2 tahun rumah aku siap..
bolehla pakai sementara nak beli yang elok terus..
memang dah aimed nak yang pesen camne..
sedia duit je ko..hahahaha
tak payah la share gambar kat sini ek..
hehehe...

ohh..btw semalam aku masak ni jep..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

kari ikan kembung..
hari ni ada lagi berbaki sikit..
anak2 aku buat cicah roti..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


lawan plak dengan sambal tumis petai..
walahhhh giteww!!!!
hahahaha..



8 comments:

Nurul Izayani said... Reply Comment

Dapnyer cikgu!

lieyalatif said... Reply Comment

fuh meletop kari ikan ngan sambal petai...bertambah nasi dibuatnye...lieya ni diet lieya selalu hancur sbb petai hahaahhha

betul tu, bab bercuti ni tang nak dobi baju kotor tu yg letih tu....nak tanak kene gak buat kan....

fazitaismail said... Reply Comment

Wahhh sedap sambal petai tu..terliur ni Kak..
Neway salam kenal

Cik Puan Rara said... Reply Comment

kari ikan kembung! mmg terbaek! makan plak ngan bendi n nasi panas.perghhh 4kali tambah.hehehe

Falsya said... Reply Comment

Smbl tumis petai mcm kene je makan ngan kari tuh..kene pulak nasi panas2..nyum nyum..

LydSunshine said... Reply Comment

Nak basuh baju berpasir tu kalo saya mmg jiwa kacau jugak tu. sebab berat dan baju pun macam lemau2 je. dah tu apa benda yg aku merepek ni. hehe...

mana tgk skit kayu jati?

eza noor said... Reply Comment

nk tgk gak jati tu heee btw mntak resepi sambal petai tu rin pls *request sesangt :P

eza noor said... Reply Comment

nk tgk gak jati tu heee btw mntak resepi sambal petai tu rin pls *request sesangt :P