U Click Me...I Click U Back

Monday, December 23, 2013

BE ke-17 dan Cash Out

As salam..

actually last friday aku dah cash out account nuffnang aku..
aku penah baca tips kalau kita tak hold duit dalam account nuffnang..
kita boleh dapat BE selalu..
betul ke ek??

ni aku cek semalam..
tengok2 dah ada BE baru..
alhamdulillah.. 
bagila BE ni berjoget lama sikit kat blog bilis aku nih..amin
BE ke 17 untuk 2013
tq nuffnang!!!

14 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bestnya kak!
Tahniah! :)

erin said... Reply Comment

woh congrats kak! kumpul duit byk2 tau :)

fuza said... Reply Comment

So kena rajin cash out lah ..info gak ni

Sweet Little Pumpkin said... Reply Comment

hoh yeke kak. sepanjang amal ada nuffnang dari thn 2009 kot, amal x penah cash out huhu..

S.n.Fariza said... Reply Comment

hihi. tahniah :)

SARAHATA.COM said... Reply Comment

Oyeke kak..sy blur bab nuffnang.
Tp pernahla cash out sekali dua..hihi

SARAHATA.COM said... Reply Comment

Oyeke kak..sy blur bab nuffnang.
Tp pernahla cash out sekali dua..hihi

Puan Gojes said... Reply Comment

tahniah chekgu :)
PG pun ada dapat yang sama.
syukur alhamdulillah kan.

Allene said... Reply Comment

wah.. rezeki..

Cho Zila said... Reply Comment

ala akak punya nuffnang dah tak reti berjoget gamaknyer... asyik tekun satu tempatjer.. frust tapi tetap sayang nuffnang..

ZazaMyMoon said... Reply Comment

pasal tips tu I tak tahu pulak Rine..
apa2 pun congrats.. boleh lah belanja minum kopi nanti yer hehe

TelingaBulat said... Reply Comment

wahh tahniah kak ;)

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

tahniahh..

lepas cashout aritu lama gak blog takde BE.. tapi saya penah dengar gak tips tu.. tatau la betul ke tidak..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

tahniah kak.sonok tu!