U Click Me...I Click U Back

Monday, December 9, 2013

Back From Holiday ~3D2N Port Dickson

As salam..
kepenatan masih melanda..
nanti dah sampai mood bolehla up entry penuh pasal holiday di PD nih..

sedikit gambo sekadar tontonan..

btw..ada ralat sikit dengan previous entry..
we ols stayed at Lexis PD..bukan di Grand Lexis..
so memang takde private pool kat sini..
salah info sebab percutian di Lexis, PD ini ditaja oleh anak hubs aku..
so tersalah info gitewww..

morning view from our room..
this is grand lexis water chalet..
sebelah je ngan our hotel..
yang ni memang ada private pool..

posing dengan mamat tak dok diam nih..
alhamdulillah..he's recovering from fever..
sampai PD je dah tak demam dah..

ni mamat penakut air..
aptb!!
tu bang cik nya bawak mandi lagi takmo langsung masuk air..
derrrr...

at Pantai Teluk Kemang..

balik dari pantai..
berendam dalam pool plak..
haru haih!!

melangkah dengan penuh gaya..
cubit kang dik!!

posing gedik by Yaya..
masa ni nak check out dah..
sementara tunggu semua berkumpul
kami sakan berjalan kat chalet sebelah tuh just untuk posing..


p/s : kak cik Yaya masa hari ke-2 di PD badan dedar plak..ingat ke pasal lama sangat berendam dalam pool..rupa2nya hari ni keluar chicken pox..kesian..tapi tak demam dah..

13 comments:

Umi Qi said... Reply Comment

Gojesssssssss ye percutian cikgu sekeluarga...tumpang happy sgt2...aish nih sekali tgk mcm anak mat salehhhhhhh....putihhh

Gieyana said... Reply Comment

Bestnyer..kita jer x pernah smpai sini..;)

fuza said... Reply Comment

Alhamdulillah... cuti free mmg best..hahaha

mama tisya said... Reply Comment

or kt lexis...kalo grand lexis mmg best la sbb tkyh kuar blik sbb ada private pool..tp lexis ada jakuzi kn

Allene said... Reply Comment

lama da xke pd

Falsya said... Reply Comment

Bilelah dpt nak gie bercuti nie..bosan dh duk umah..jelesssss..huwaaaa

puan.mila said... Reply Comment

Syoknya..dh lma mngidam bk g sini..hubs ckp mhl, btol x sis?

Shafiqah-Napiah said... Reply Comment

bestnya...lain kali pi PD leh g sini...

Nadratul Syazwana said... Reply Comment

Ya Allah seronoknyaaa! Nad dah lama tak pergi PD

Ibu Dilah said... Reply Comment

amboii.. bestnye sis.. bestkan dapat g bercuti ngan family.. anak2 pun mesti hepi jer..

lieyalatif said... Reply Comment

kat sini mmg best kan cikgu...lieya dulu duduk kat grand lexis tuh...jenis tower lieya stay....yg lexis takde pool ni pun penah gak stay...same best gak....sbb boleh mandi kat pool luar tu kan...yg penting anak2 hepi dpt main air heheeheheh

Nurul Izayani said... Reply Comment

Bestnya! Nk duk chalet tu..

LydSunshine said... Reply Comment

bleh nampak la plok private pool dr atas ye. kalau duduk yg kat garden tu mmg privacy. pool dia pun besar lagi daripada yg kat water chalet tu rin. memang syahdu gituuu,....

apa2 pun, aish jgk yg paling hensem.