U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 19, 2013

30 November 2013 ~ The Reception

As salam..

mari berselfie sedas!!
hehehe...
jangan muntah ek..
#koya!!!!

ni nak gi kenduri mana nih??

inila aku nak gebangkan kat korang nih..
baca sampai habis k..
ngeeee...


esok tuh pulak berlangsungnya resepsi di Mewah Club, Kajang

tengah panas nak senyum nampak gigi jek pun sempat lagi nak posing2 ko ek

anak dara aku...alyaa n atirah..

umminya pong nak tumpang glemer posing kat banner...

 aina n yaya
they are auntie and niece..


makanan sangat mabeles..
aku repeat 45x..
ok..itu tipu!!

 suasana dalam Mewah Club..

 my hero and boyfriend ever
sakan melawat kawasan..

 some of my friends were attending the reception..
tq friends!!

ketibaan pengantin...
yaya ngan aina jadi flower girls..
tumpang glemerkan anak nampak??

sama cantik sama padan...
kemahen segak lagi deme..

duduk bersanding..
awat pengantin laki tu menyengih cam kerang busuk??

makan beradab..
so kenala duduk pun sopan beradab...
nganga mulut pun tak blh luas2 sangat..

 





jom tengok acara kami posing2 plak..







my luvly daughters..
masa ni dak Aish ketiduran..

 ni gambar sebelum dak Aish ketiduran..
semua baju pun dah comot..
hahaha...


me with my step daughter and my mehantu menantu Fuza..







 

tumpang posing 1 lagi ek..
bagi chance!!

sebenarnya banyak lagi gambar aku nak tepek..
tapi line berukband aku ni macam siput..
kong ajo betul..
nak upload 1-1 gambo pun makan masa berjam weyhh.
nyampah aku!!

so yang ada je la ek..
kang banyak sangat pun korang loya plak..
hehehe..

kepada pengantin..
tahniah diucapkan..
semoga berkekalan dan selamat beranak pinak..eh!!
heehhee


9 comments:

ZazaMyMoon said... Reply Comment

cantik baju uolss anak beranak..
pengantin pun secocok sangat.. macam pinang digelek steamroll hehehe

eima said... Reply Comment

cucu dah ade ke kak ....
syok nye tgk keluarga besar tapi harmoni ..

NinaAz said... Reply Comment

Besar dah anak dara. Hee

Allene said... Reply Comment

umi dia maintance gojes..

LydSunshine said... Reply Comment

lain plak muka salwa dlm reception ni.

*niece and aunty tu mcm saya dgn anak buah saya. Hampir sebaya.

Nad MamaZN said... Reply Comment

Cantekla pengantin!

akak pun cantek gak
Tak kalah! :P

Tina Othman said... Reply Comment

wah pakat dondon semua ye

first time ni tgk pengantin pakai shawl, lain dari yg lain

JaSSNaNi said... Reply Comment

Comey comey belaka....
Sedondon semua nampak ceria.... Nasi tu nampak sexap sangat...

Cik Puan Rara said... Reply Comment

baju kain cm tu mmg cepat je nmpk kotor kan kak.hehe.