U Click Me...I Click U Back

Monday, December 16, 2013

29 November 2013 ~ Majlis Pernikahan Zabri dan Salwa

 As salam..
as I promised..
nak up full entry pasal majlis pernikahan ank tiri aku..
meh aku nak gebang..

majlis berlangsung pada 29 November 2013
bertempat di rumah pengantin perempuan di Semenyih
as usual..
semua berkumpul di Subang USJ..
 dan lepas solat Jumaat terus gerak ke Semenyih






jom tengok gambar2..






kami sefamily sepakat nak pakai sedondon..
warna pilihan is royal blue..
kira festime la pakai warna camni..
comel tak kami???

rombongan daripada pengantin lelaki..
semua pun adik beradik hubs jep..

kalau nak tunggu aku yang ambik gambo..
kena tunggu dak Aish dah jadi anak bujang..
heh!!
memang tak mendapatla..hahaha
semua gambar ehsan orang jep





jeng..jeng..jeng...









tudia!!
pengantin dah turun!!

Salwa

zabri adil (anak hubs aku)
segak tak??

 sebahagian daripada hantaran..



selamat dinikahkan..alhamdulillah...
dengan sekali lafaz tuh!!
hebak!!

acara pembatalan air sembahyang..

 cium jangan tak cium..
ngeh..ngeh..


 dak Aish dan Fatihah pun nak tumpang posing...

sweet!!!

my beloved family..

with mehantu menantu retis Fuza Musa








last but not least..




selamat menempuh alam rumahtangga to zabri dan salwa..
semoga berkekalan hingga ke syurga
SELAMAT PENGANTIN BARU!!!
TAHNIAH TO BOTH OF YOU!!

gambo mostly daripada...
a BIG kredit to them..

17 comments:

achiek anis said... Reply Comment

cantik menantu sis...:)

Falsya said... Reply Comment

Cantik baju menantu akak..menantu akak pun cantik jugak..hehehe..n of course la mak mertuanye pun cantik..heheheh..

Wawa Yusoff said... Reply Comment

menantu cantik :)

Allene said... Reply Comment

cantik la menantu.. pandai anak cari.. kikiki
semoga bahgia untill jannah...

Mommy_Cha said... Reply Comment

akak.
saye suka tgk akak.
akak cantik la.
:)

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

pasangan sdondon..^^ moga kekal hgga ke jannah.. amiin. ^^

Tina Othman said... Reply Comment

Cantiknya menantu

Pssst baju rin pun lawa suka tgk

ct shah said... Reply Comment

cantiknya pengantin.bagai pinang dibelah dua.

fuZa said... Reply Comment

Hahaha.. I masuk gak dalam tajuk :).
Siapa yg pengantin ni...

Ibu Dilah said... Reply Comment

cantiknya... tahniah sis..

Umi Qi said... Reply Comment

Both side pengantin sama cantik sama padan......cantik lah salwa...tp lagi cantik cikgu azrine ngan boifren tecik tuh aishh siap pakai bju royal blueeeeeeeeee.....lawooooooooo sesangatttt tau....x kelip2 umi QI tgk

LydSunshine said... Reply Comment

comelnya menantu rin. Tapi sebenarnyakan.... sebenarnya.... rin cantik la. *maloo kitew nak puji taw..*

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Salam. cantiknyaaa pengantin tuuu! apapun tahniah untuk mereka..

Nurul Izayani said... Reply Comment

Sweet sgt diorg ni.sesuaiiii~

Fifi Nadhrah said... Reply Comment

cantik menantu akak.. 2 2 happy.. 2 2 same padan..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

cantik pengantin perempuan =)

Ayunk Hayukka said... Reply Comment

Salam sejahtera tuan/puan semohga semua senantiasa di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakata dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh sahaja PM atau WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG (insha allah) jom jom gi bandung murah jer TERIMAKASIH :)