U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 11, 2013

11-12-13

As salam..
what a nice date kan hari ni??
kebetulan plak hari ni Selangor cuti..
tak terasa pun cuti hari ni sebab memang tengah cutikan??
bahaha..

hari ni pagi aku just buat meehun sajok untuk breakfast..
so masak tengahari lewat sikit hari ni sebab meehun tu anak2 siap makan berkali2..
hahaha..
memang suka goreng banyak sebab derang memang suka makan meehun..

*******************************************
*************

bila dah tarikh pun cantik..
ramai yang ambil kesempatan untuk menjadikan tarikh ni sebagai kenangan terindah dalam kehidupan mereka..eceh...#ayat tak menahan

yang aku tau Che Ta ngan Zain Saidin bakal melangsungkan pernikahan hari ni...
semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar..
semoga berbahgia dan berkekalan hendaknya..


majlis berinai semalam 
dah serupa macam majlis reception dah ek..
rezeki che ta..

dan tak ketinggalan juga Jovian ngan Nina (adik dafi AF ek) 
pun bakal melangsungkan pernikahan hari ni..
semoga berkekalan hendaknya..

 siap buat shoot untuk pre-wedding kat Paghis lagi..

TAHNIAH untuk kedua pasangan...

11 comments:

mama tisya said... Reply Comment

Bkn adik dafi tp kakak dafi

Cik Puan Rara said... Reply Comment

xkira lah harini hari rabu pon.tetap dorg nikah kan kak! ala artis xpelah.xyah mintak cuti segala mcm kita.kalau kita ni buat hari rabu.mau xde org dtg nk tgk kita nikah.hahahaha

::NureeN:: said... Reply Comment

ari ni mmg ramai yg wat majlis kan, mcm2 majlis, tunang, kawin.. etc...

:) dh lama nureen polo cini cuma masa nk singgah jerr x sempat..
salma kenal :)

Lynn Hamzah said... Reply Comment

selamat bercuti...
memang glam habis majlis che ta n zain...

Mimy Hamid said... Reply Comment

kakak dafi kak...i vote jovian nina sbb less is more nice

lizz said... Reply Comment

memang cantik tarikh harini...11.12.13 gitu..
Apepun slamat pengantin baru untuk dierang..

deaf-angel said... Reply Comment

~Aloha~

One glance, a quick browse and I am already liking your blog. Interesting contents.

Deaf

Gieyana said... Reply Comment

Suka tgk video wedding invitation cik ta n zain ni..sweet jaa...

Falsya said... Reply Comment

Falsya keje kl tp cuti jugak arinie..hehehe..cik ta tuh mcm dh boleh nikah terus je..

~ana~ said... Reply Comment

tarikh yg cantik kan.even jatuh pada tengah2 minggu, tp ramai je yg kawin date ni kan...

LydSunshine said... Reply Comment

memang santekk tarikh ni. kemain prewedding amik gmbr kt an evening in paris lagi jovian. kaye takpe la. keke.