U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 20, 2013

Wordless Wednesday ~ Kenangan Itu..

As salam..

Diploma In Building 
UiTM ( 1998 - 2001)







Bachelor Degree In Primary School
UPSI (2003 - 2007)



Master in Sociology Education
UKM ( 2008 - 2010) 
“Life is not made up of minutes, hours, days, weeks, months, or years, but of moments. You must experience each one before you can appreciate it.”
Sarah Ban Breathnach 
p/s : sekadar meletakkan kenangan terindah dalam hidup di dalam blog kecik aku jek..

14 comments:

TelingaBulat said... Reply Comment

zaman2 dulu ye cikgu..maintain ajee muke xde byk berubah ;0

LydSunshine said... Reply Comment

cikgu gambar pertama tu, garfield. Mmg sangat femes masam zaman kita muda2 dulu.

Shark Kay said... Reply Comment

meggamit memori betul gambar 1998 tue,
time tu shark UPSR..
hehe..

eima said... Reply Comment

gambar yg 1998 tu dah kawen belum ek ... hihi jauh ngan cik abg la kan

time 1998 tu ai br form 2 ...hihi
bila nk amik ph.D plak ni kak ...

Cik Puan Rara said... Reply Comment

akk buat sampai master? masa tu anak dh 2? wah tahniah kak.sy nk mintak pendapat akk lah nt.sy pon nk sambung belajar gak.hmm baru anak sorg.kena semangat!

Ros Anis Rusli said... Reply Comment

sonok tgk akak dgn jubah konvo!

fuza said... Reply Comment

Go Go Go!! Lepas ni Dr Azrine plak

mynameismy said... Reply Comment

wahhh nostalgia tu cikgu hehe

Falsya said... Reply Comment

Bestnye sbb akk still lg simpan gambo2 lama..gambo2 lama falsya dh tah ke mana2 dh..hehehe

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

alhamdullilah...berjaya...
teruskan hingga ke PhD andai mampu :)

Misz Pinkie Winkie said... Reply Comment

bestnyaa....
rasa nak kembali ke zaman tue kan..
seronok ;)

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

semangat betul saya tengok bila belajar dari zaman anak dara hingga dapat anak....saya masih tidak sampai ke tahap itu...tahniah chekgu Rin..

Mimy Hamid said... Reply Comment

hebat ar kak ..tak sangka ada master...gigih belajar bersama anak..kagum..sy ada diploma je kak

Mummydearie said... Reply Comment

Oh, salute! Rajinnya belajar hingga ke master walaupun dan ada anak. Tang fizikal tu tak banyak perubahannya, ya. Sangatlah beruntung :D

Gambar yang pertama mengingatkan saya tentang satu pic masa di Tingkatan 5. Sama aje posingnya cuma saya ngan teddy bear masa tu!