U Click Me...I Click U Back

Friday, November 15, 2013

Upcoming Warehouse Sales 2013

As salam..

sesapa yang menunggu warehouse sales untuk baju bajan baby..
barangan baby..
bolehla terjah tempat2 berikut..

yang ni bermula hari ni 15hb sampai ahad 17hb..
bolehla terjah sesapa yang dekat2 tuh kan??
dekat Tasik Tambahan, Ampang ...


yang ni plak next week
dekat puchong..
sesapa yang dekat bolehla terjah ek..
20-23rd November 2013

oh..memang tak dapatla aku nak terjah..
bulan ni agak kering weyhh..
nak tunggu gaji baru dapat nak sopink..
hehehehe

4 comments:

fuza said... Reply Comment

jom soping

Wawa said... Reply Comment

KIKO tu memang kne pergi...yg Hytex tu jauh nau...hihihi

~ana~ said... Reply Comment

mcm menarik nih..hehehe...

PinKy MoMMa said... Reply Comment

stress minggu ni byk sangat salesnyer..diaorang ni buat lah asing2 grrrr