U Click Me...I Click U Back

Thursday, November 14, 2013

Terima Kasih Nuffnang | Cash Out

As salam..

morning uols..
semoga sihat2 hendaknya..
banyak kerja tengah menyusul ni..
laporan kelab sukan,
 borang kelompok, 
evidens budak yang perlu diserahkan sebelum jumaat..
wuwu..
memang ramai yang cakap nanti cuti panjang..syiokk je cikgu!!
tapi sapa yang tak jadi cikgu mungkin nampak secara mata kasarnya kerja cikgu ni senang..
haihh..malas sebenarnya aku nak explain pasal benda nih..
jadi cikgu dulu kot baru faham giteww..
*no effence ye*



aku nak gebang pasal benda ni sebenarnya..
tak payah nak padam sangat amount aku tuh..
memang tak masyuk sebab blog bilis jek..hahaha

dah tak BE yang berdangdut kat blog aku dah sekrang..
semua dah selamat credited..
duit yang terkumpul pun dah ada 100+..
bolehla kan buat masuk tabung anak2..
sapa nak bagi senang2 kat kita dengan hanya menulis blog..

aku kalau tak update sehari blog aku tak keruan kot..
tengok betapa sayang giler aku kat blog bilis nih..
if tak BE pun aku still update jugak..
cuma kita kena pandai2la cari bahan yang boleh upkan entry kitakan bila ada BE yang berdangdut..
sebab jumlah visitors tu menyumbang kepada amount yang berjaya dikumpul oleh BE..
fahamkan??hahaha..
kalau tak faham..buat2 jela faham..bahaha..

aku belum tekan lagi butang cash out kat Nuffnang..
sebab aku nak tunggu hujung bulan baru nak cash out..
gitewww..
sebab bila2 pun ko tekan butang cash out..
memang hujung bulan jugak baru dia proses..
kan??
aku penah baca info nih..
so kalau salah bagitau ek..

sekian entry entah hape2 dari chekgu azrine.. =P

16 comments:

♥ ROS ♥ said... Reply Comment

Blog ros lg la bilib.. Xde nak cashout...huhuhu :(

mama tisya said... Reply Comment

kalo tkmo tgu cek lama..mmg kena cash out ujung bln..sbb kalo cash out awl bln..or tgh bln..nanti akan diproses ujung bln gk...nanti rs lama cek nk smp...

Amanda Suria said... Reply Comment

Wahhhh....mesti amount banyak ni..

DYatie said... Reply Comment

Akak.. sama la kita tunggu hujung bulan. Rasa tak sabar lak sbb first time nak cash out. Nanti kompom gebang sedonia. KahKahKah.

misz sheyla said... Reply Comment

dulu pun cita2 nak jadi cikgu..sebb best..cikgu balik awal, cuti sekolah die pun cuti....tapi rupenye, banyak nau keje cikgu ni...tekanan.... kite pun ngah tunggu masa nak cash out..rasanya kalau kita cash out dia proses terus..cuma dlm masa sebulan la gitu baru cek sampai

PUANSTOBERI said... Reply Comment

sy ada buat entry ttg kerjaya cikgu ni.. ada dlm draft.. bila nak publish ye.. rasa sesuai dah publish waktu skrg ni kan..sbb sempena cikgu nak cuti. huhu.

fifi said... Reply Comment

Sy x faham langsung menda alah ni kak..

Nana said... Reply Comment

xde be dah sy skang
nk cashkan pon br 77 inggit
hehe nk kumpul dlu

Ilya Melissa said... Reply Comment

kalau ni blog bilis, blog kite blog plankton kot sis..nuffnang pun xregister lg..huhu..

Mimy Hamid said... Reply Comment

kak nak cash out end of month...tak rasa lama tunggu jangan tengah bulan ye...huhu sy tunggu cek dah tebus..tiktok

ameris said... Reply Comment

rejeki melimpah ruah rine nie...
alhamdulillah.

ZazaMyMoon said... Reply Comment

rejeki cuti skolah tu Rine heheh..
eh tinggal lah sikit duatigahengget belanja ai makan cendol bakor MRR2 nnt eh.. nak merasa duit nuff you tu hahaha phuii

Cik Puan Rara said... Reply Comment

betul tu kak.BE dh xde kan.sy pon tinggal 1 je.knp ntah kedekut sgt nuff ni skrg.hahaha

LydSunshine said... Reply Comment

saya pun bercadang nak cash out sebelum akhir tahun ni walauuuuupun ciput je. Hehe.

Cikgu, bila cikgu kata cikgu update tiap2 hari saya rasa mcm, ye ke cikgu ni, ngape sy tak baca pun? Tetiba baru perasan saya blum masukkan blog cikgu dlm bloglist saya. Now dah letak. Huhu. Patut le ketinggalan. Sowi cikgu.

ibuayu said... Reply Comment

X pernah cash out lagi..blog dah 3 tahun br seciput..

PinKy MoMMa said... Reply Comment

tak nak cash out lagi huhu..simpan kasi peram dlu..nak nak raya nnt baru nak bawa kuar..konon2 mcm bonus la kak..klu cash out skrg..mcm2 nak dibelinyer..haishh