U Click Me...I Click U Back

Thursday, November 14, 2013

Result UPSR Kakak Alyaa

As salam..
Hari ni memang bz sikit..
Ni pun type guna hp..
Hari ni 14hb result UPSR keluar..
Kalau korang tanya aku puas hati tak?
Opkos la tak!!

Memang memula aku dapat tahu awal..
Sebab awal2 lagi aku dah sms untuk tau result..
Result kul 10pg dah boleh tau by sms..
Pastu bila dah tau result aku frust weyhh..
Memula memang aku dah takmo gi ambik dah result dia kat sekolah..
Pastu geng2 whatsapp pujuk gak aku gi ambik..
Memang mungkin orang cakap aku ni high expectation..
Tapi aku tau alyaa boleh buat lebih dari tu..

Sekarang ni aku dah redha la..
Aku terima mungkin tu rezeki dia..
Frust still frust..
Tapi aku REDHA..
Hmmm...

19 comments:

Gieyana said... Reply Comment

Ni kira dh terbaik nih beb..tahniah utk ur dotter..:)

Cik Puan Rara said... Reply Comment

hmmm ntah lah kak.tp bg sy dh ok dh tu.tp myb sbb akk cikgu.akk put high kat anak akk.mungkin nanti pmr dye akan buat ok lagi kan.neway tahniah kat anak akk.

Haslinda Sadiken said... Reply Comment

tahniah kak yaya walaupun dpt 4A..mokcik lin bangga weiii...hehhehe

TelingaBulat said... Reply Comment

wow tahniah..bdak2 skg rmi pandai2 ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... Reply Comment

Alhamdulillah.. bagus result nya. Takpe upsr ni kira mcm permulaan je kak.. spm tu penentu. Lepas ni kan dah takde pmr

ameris said... Reply Comment

takpe rine. upsr bukan penentu segalanya.
tu dh kira ok. ada yg lebih besar menanti dia pmr, spm.
mungkin rezeki alya kt situ... Insyaallah.

Amanda Suria said... Reply Comment

4A Tu dah kira bagus dah tu....jgn marah dia eh...itu je rezki dia dan sgt2 berjaya..tahniah Alya...next x tau la ada lagi ke tak UPSR

ZazaMyMoon said... Reply Comment

jgn lah frust menonggeng sgt Rine.. alyaa dah buat yg terbaik tu.. at least tak ada C D E pun dah better dah tu.. sabaq na :))

To Alyaa.. congrats sayang.. mintak hadiah best2 dari Ummi awak yer hehehe

Lyeen De Syifa said... Reply Comment

Syukur alhamdullilah..proud of u sis...!..:D

tahniah...

Nana said... Reply Comment

tahniah..pandainya dia..

LydSunshine said... Reply Comment

bagus keputusannya tu. Syukur.... CIkgu jgn frust2 ye. Nanti anak tau lagi dia frust sbb buat mama dia frust.

Alyaa Abdullah said... Reply Comment

thank you to all of you . and ummi , sorry kakak tak dapat buat yang the best . thank you again xx

♥ ROS ♥ said... Reply Comment

Jgn frust kak.. Ni kira dh tbaik tau... Ros dulu mak pluk, dia xpnah kecewa... Hehhehe

Anonymous said... Reply Comment

HI salam...jangan frust..mt twin last 2 years pun dpt 4A, 1B(English) but now they are doing very2 well in Form 2 and I'm proud of them. Dulu pun memang tak kecewa langsung sbb mmg tak mau harap tinggi2 utuk anak2 tapi 4A memang dah cukup bagus. Tahniah to your daughter.

mrs kayrul said... Reply Comment

takmo frust2 kak rin...nanti alya pun frust sama...panjang lagi perjalanan untuk alya tempuhi mana tau SPM nanti dia akan skor habis-habisan...

Falsya said... Reply Comment

For me that result sgt3 bgs..proud of ur doter..

Teratak Hami said... Reply Comment

Tahniah utk alyaa ... 4A 1B kira ok la tu. Mama jgn down, nanti Alyaa pun kecewa. Anggap dia masih budak2. ** Sains memang selalu student score B kan?

PinKy MoMMa said... Reply Comment

klu aunty dapat result camni harus lompat bintang tak nak berenti huhuhu..tahniah sayang!

kamu dah membanggakan seluruh ahli keluarga ;)

Ayu Maz said... Reply Comment

Jgn risau.Anak saya dulu 4A gak.Dia nangis..cikgu2 lagi frust sbb peksa n trials dpt 5A je.Pas tu masuk sekolah agama (sbb x dpt masuk SBP / MRSM).Percaturan Allah mmg cantik n terbaik.PMR dpt 11A (stream agama).Masuk KISAS.SPM dpt straight As.Sekarang dlm persediaan utk masuk jurusan perubatan.Jgn frust.Allah simpan yv best2 later...