U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 27, 2013

Mommycha 1st Giveaway

As salam..
fuhh..baru sempat nak buat entry nih..
gedik jugak iols nak join..
korang2 yang tengah baca nih meh la join sama..
kita sekadar mencuba nasib..
suka2 join giteww...


nak join senang aje beb..
syarat dia aku copy paste dari blog Mommycha..
hehehe

Tema Giveaway
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang. 
How it Work
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 
  
 boley tak nak cakap terharu giler tengok gambar nih..
kenangan convocation pada tahun  2011
alhamdulillah syukur berjaya jugak mengejar impian aku..
masih segar dalam ingatan sebab masa dapat tawaran sambung masters ni..aku tengah sarat mengandung kakcik yaya..then masa daftar aku dalam pantang 2minggu..huhu
memang struggled actually untuk dapatkan masters bila kita dah beranak pinak..
semua perasa ada..manis, pahit, kelat, indah, penat..segala2nya lah..
sampai mati inshaAllah aku akan ingat pengorbanan anak2 aku dan husb aku sebab terpaksa tinggal derang masa aku terpaksa ke kelas malam..
balik rumah dah kul 12am pun penah..
memang sadis untuk diingat kembali..
that was 2 years back punya cerita..
dan hasilnya berbaloi apabila berjaya memegang segulung ijazah kedua dan berkonvo dikelilingi anak2 terchenta giteww..

#terpanjang plak ek#

korang2 yang nak join giveaway nih..bolehla klik

 
GOOD LUCK SEMUA!!!

8 comments:

Lyeen De Syifa said... Reply Comment

comel..hehe..:) lyeen xleh join xda anak lagi..kihkih..;p

Ibu Dilah said... Reply Comment

Sy mmg tabik spring pd org yg dahkawen dan dah ada anak tp still sambung study lagi.. mmg byk cabaran nya.. kdg2 rasa teringin gak nak sambung master tp mcm x mampu je nak handle ngan anak2 lagi.. tahniah sis!! And gudluck jugak utk contest ni..

Aty_Fared said... Reply Comment

Waaaaahhhh salute ngan cerite akak... sy ni baru anak sorang tak keje lak tu.. nak sambung master ni pikir bnyk kali...huhu..

Neway...gud luck kak.. :)

DYatie said... Reply Comment

gud luck sis! nak sangat smbung master tapi.. belum lagi wat ms ni.. hehehehe...

Allene said... Reply Comment

wah... akak.. bangganya klu lin la yang jd akak...

Kesuma Angsana said... Reply Comment

gd luck yer !

PinKy MoMMa said... Reply Comment

kak tabik hormattt kak!!!
kagum ok..ingat senang ke nak sambung belajar disaat anak anak ramai dluar hahaha..meremang2 kak saya taip komen ni..bangga kak!

moga terus Berjaya dunia akhirat cikgu..all da best utk Ga micha ;)

Mommy_Cha said... Reply Comment

kak!!!!
tq sebab join.
dari dulu mommycha admirer kat akak.
sebeno nye I sgt adore u!
1 day nak ikut jejak langkah akak jugak.
even sekarang baru nak final year Diploma kat uitm.
susah kan kak?
sambil keje sambil kelek anak.
tapi ade ape hall...
kita kan supermommmm!