U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 26, 2013

Melayan Tekak

As salam..
syukur hari ni lebih fresh..
demam dah tak berapa nak rasa dah..alhamdulillah..
pepagi lagi dah bangun terus mandi freshkan diri..
petua laki aku ajar giteww..
baru panas tak masuk kat dalam..
erk??

oh..semalam aku melayan tekak aku nak makan nasi goreng cili berapi
yela tuh..ke umminya malas masak??ehh!!
bahaha..
yelar weyhhh..semalam mata aku rasa nak pejam jek
ku tahan Jebat!!
dah dengan dak Aish mana boleh sesuka hati ko jek nak landing2...
si dak Aish tu takkanya nak bagi umminya baring2 relax2..
lagi dia uk ek uk ek.. buat bunyi2an..
hadehhh!!dah acaner??

 nasi goreng cili api..

tapi cili apinya tak nampak sangat sebab aku tumbuk..
anak2 aku pun sama naik layan jugak pedas menyengal pong..
hahaha


malam plak melayan tekak anak2 plak..
semua rekues nak makan mcD..
konon nak makan kat Melati jek..
tapi punyala ramai umat..
hari gajian kot..

maka aku bawak derang makan kat dengan hiway nak ke Karak tuh..
dekat dengan UIA..
aku pun kurang pasti nama tempat tuh..
tapi yang pastinya mcD dia memang lengang..
so nak lepak2 dengan anak2 memang banyak syiok la!!


melayan tekak budak 3 orang ni la kununnya!!

 nak bagi diam kena bagi upah gitewww..

 kalau tanya kak cik Yaya nak order apa?
semua satu mcD tu dia nak..
pffttttt...aptb!!

anak dara dah dua budak nih..
yang sorang tu dah selamat aku buat ic dia even lambat..
sepatutnya selepas birthday..
tapi payah plak nak buat selagi tak cutikan??

tu je la cerita melayan tekak memasing..
aku tak kisah sangat perabih duit untuk benda2 makan nih..
kalau perabih untuk pakaian aku cam kedek sikitla..
hahaha..
korang camtu tak??

11 comments:

aThidEaN said... Reply Comment

sy pon suka singgah mcd kt area situ..
servis pon best ..
tp musim cuti skolah slalu ramai gak..

baru perasan, muka yaya ngn aish ada iras2..
yg 2 org kat atas lain sikit...

TelingaBulat said... Reply Comment

comel2 anak akak..dah besar rupenyeee ;)

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

takpe la..sesekali kan melayankan tekak anak.. bukan selalu.. bagi reward sesekali gini mesti diorang happy..

ameris said... Reply Comment

kdg2 layan mcd best wooo..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

wowowowowowowow sedapnyaaaaaaaaaaaaaa~

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply Comment

terliur tgk mcd..hihihi

Ayu Firzara said... Reply Comment

kak..nanti email kita nama, alamat dan no hp akak...nak pos something ;)

ayufirzara@yahoo.com

cikji said... Reply Comment

lama tak pekena mekdi, terliur la pulok hukhuk

lieyalatif said... Reply Comment

adoyai sedap nasi goreng!! lieya pun mlm tadi buat nasi goreng jek...senang2 hahaahah...

ish dah lame tak lepas mekdi nieh....nak mkn gcb tuh...same laa cam lieya, bab mkn jgn berkira sgt...yg penting anak2 hepi kan...

LydSunshine said... Reply Comment

mekdi situ kalo time org nak balik kampung je ramai org. hehehe... lama tak makan sundae cekelat tu. terliur plak.

alhamdulillah rin dan sihat. susah gak demam kalo ada anak kecik ni.

Nurul Aziz said... Reply Comment

tadi lunch beli mcd, tamak beli nuget dengan burger.. konon kalau makan burger+fries je tak kenyang.. sekali makan nuget je pun dah kenyang.. nafsuuuuu sungguh!