U Click Me...I Click U Back

Monday, November 11, 2013

Kami di Pyramid

As salam..
satu lagi entry hutang..
cerita lama cuma belum basi kot..
cerita sehari sebelum birthday dak Aish..
lepas kami berPS dekat Tasik Titiwangsa [Link]

hubs kol cakap dia ada keje kat sunway pyramid..
suruh aku datang bawak anak2 datang lepak sini..
memula aku cam malas jek..
mandangkan dia cakap dapat spend masa ngan aku n anak2..
maka mehla kita ke pyramid ahad tuh..huhu

drivela aku ngan anak2 dari setapak ke pyramid..
ngan tak terrornya aku gi pyramid sendiri..
hubs aku 47 ribu kali kot kol manjang..
haihh...tak gemo aku haihh!!

tanpa sesat aku sampai jugak pyramid..
dalam ingat tak ingat setelah hampir setahun kot tak jejak..
derrr...
jauh kot!!!

takde apa best pun ko..
just jejalan cuti mata..
konon nak beli handbag sebab handbag aku dah burok kot..
tapi manjang jek hubs aku tak gemo..

aci tak tempek gambar boh caption jek..
malas la nak citer panjang2
thehehehehe...

berkilat muka kakngah..
kuat betul main panas..
aktif dalam sukan..
tapi belajar ada sikit malas..
grrrrr!!!

masa ni baru je sampai pyramid..
lepak2 sekejap sambil sembang2 dengan hubs aku..
gambar ni je yang sempat candid ada aku...
hehehe..

hubs aku bagi chance kakak ngan k.ngah main ice skating..
pastu aku arguela cakap tak reti main membazir je kot..
masa ni kak ngah yang beria sangat nak main..
membazir je sebab bukan murah..
aku cakap dengan hubs bagila derang main practise dulu kat umah..
pastu baru main kat sinikan??
so tak jadila derang main...
nanti hubs aku belikan dulu skate tu bagi derang biasa..

tu ko tengok dak Aish..
dah pandai jadi copycat..
orang buat sign peace..
dia buat sign nak tembak orang..
boley??

aloh...aloh...geyam!!!

bila anak2 berbincang...erkkk??
dak Aish je pandang kamera..

jangan tak pecaya..
kami menuju ke sini..
tapi beg dia semua tak lawa..
sangat limited..
dan mahal la opkos..
sebab memang yang ORIGINAL..
aku masuk tak sampai 10minit dah keluar..
hahaha...dasar chipsket..

ko tengok..
kemahen lagi minah kak cik Yaya ni berposing..
berlatarbelakangkan dekorasi deepavali..
manekem!!!!!

beribu kali rekues nak naik..
dok berzikir kat telinga..
makanya bagi jela kak cik yaya ngn kakak2nya naik..

3 dara pingitan waiting for riding the wheel...

kemain lagi si kak cik yaya posing ntah apa2..
motip???

macam panjang jek...macam boring jek..macam sambung jek...
hahahaha

6 comments:

hazlina azmi said... Reply Comment

Dah lama x sampai sini....nice blog dear..jemput follow blog saya

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

yUmiE AzuRa said... Reply Comment

hahaha comel2 je ank2 akak..
husben selalu refused klu ajk g sunway.sbb dh selalu pergi ktenye.parking susah plak tu.nyampess.huhu

Umi Qi said... Reply Comment

Seronok yer pi sunway piramid...dah lama Umi Qi x lepak sana ngan asben and son....suka tgk keletah anak2 cikgu...espeacially aish pandai copy cat peace hehehe

fuza said... Reply Comment

Macam nak lepak Pyramid jek...

DYatie said... Reply Comment

Amboi Amboi kak cik yaya.. kemahen posing ha... hihi.. sy ms keje kt taylors, sunway la tpt perabis duit kak. Hahahaha.

Mimy Hamid said... Reply Comment

kak gi pyramid senang straight je ikut highway npe tak susah...