U Click Me...I Click U Back

Friday, November 22, 2013

Kak Cik Yaya Graduated

As salam..

Jumaat sudah..syukur alhamdulillah..
di atas nikmat yang Allah kurniakan untuk kita..
bersyukur sebab Allah masih panjangkan usia aku..
korang hari ni camne??
ada planning nak berholiday ke on weekend??
aku takde planning apa2
tunggu gajian baru boleh nak pikir shopink ke hape..
hahaha..

*******************************************

nak cerita pasal kisah kak cik yaya berconvo tadika last 2 weeks kot
tak sempat nak gebang kat sini..
so sempatla buat entry ni untuk tatapan korang..
kenangan harus disimpan kat blog ni..
gitewww..

tengok gambar jela ek..
aci la k..
malas nak citer panjang2 gitewww...

Event : Kemas Convocation Day
Date : 12 November 2013
Venue : Kampung Pengantin, Danau Kota
selfie ngan kak cik dulu sementara abahnya gi isi minyak..
aku tak tau entah kenapa gambo ni kecik dari yang lain..
ni ori dari hp aku..
takde crop2 pun..huhu

kak cik yaya plak posing!!

 upon arrival..
memang takde gambar kami berdua sebab aku je yang datang dengan kak cik..
abahnya datang kemudian lepas selesai acara ambik scroll memasing..

kak cik yaya with her bff *bff la sangat*

aku pun tak tahu cikgu dia akan tudungkan dia..
tak bawak plakla anak tudung..
nasib ada pin cikgu dia sediakan..

aku suruh dia posing kasi lentok sikit..
nak suruh posing ala2 model cam tak sesuai plak..
muslimahla kata khennnzzz!!!


alhamdulillah..
actually kak cik yaya dapat tempat kedua keseluruhan untuk kategori 5 tahun..
TAHNIAH untuk kak cik Yaya..
even hanya umur 5 tahun..tapi ummi tetap proud of u *sambilkembangkempishidung*
tahun depan dia dapat pra sekolah kat sekolah aku ngajar..
senang sikit keje aku kan?
bolehla pantau progress dia camne..
cikgu dia pun rapat dengan aku..

tu jela kot nak update...

HAPPY WEEKEND KORANG!!


7 comments:

LydSunshine said... Reply Comment

takde persembahan konsert ke rin? biasanya graduation ada persembahan2 ni. olo comeynya kakcik yaya ni. muka manis je.

mama tisya said... Reply Comment

tahniah..5thn pn ada naik stage...tisya 6thn baru naik stage utk konvo

PinKy MoMMa said... Reply Comment

alololo terlentuk2 dia posing yer..tahniah kak cik!
moga terus berjaya yer..

mrs kayrul said... Reply Comment

tadika haikal xde graduation semua...sedih tau...huhuhu

Umi Qi said... Reply Comment

Tahniah kak cik...dpt nombor kedua tuh...hebat sgt2...proud of u dear...waaa nak masuk pra sekolah gan tempat mama mengajar....bestttttttttt leh pantau hari2 hahhaha

PUANSTOBERI said... Reply Comment

alolo omey.. hihi.

Eh. Tak gaji lagik??
Hikhikhik *ni gelak orang yg da dpt gaji awal pada hari Selasa tu ari.. ngeee =)

ameris said... Reply Comment

tahniah kak cik yaya... nama sama dgn anak aunty.