U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 19, 2013

Hari ni...

As salam...
kira acila aku curi2 kejap update..
ngeh..ngeh..

konon semalam nak stay up..
tak dapek la..
kul 10 aku nak tumbang lepas lipat kain sebakul..
ada lagi 2 kelas yang masih belum di tick borang kelompok..
kalau boleh nak siapkan hari nie jugak nak hanta kat sekolah..
hadoiii sekolah dah cuti..
kerja cikgu ni memang tak penah habis kot..
wuwuwu..

aku kalau nak buat kerja kena dak Aish tidur dulu..
kalau tak memang banyak sangat peel nya datang ngaco aku..
dok atas riba la..
nak kopek keypad kat keyboard aku la..
acaner!!
tension jugak ummi ko dik!!
so ni dia tido aku sambung balik kerja aku sekejap..

hari ni anak2 aku lagi kesian..
aku sempat buat mee goreng basah je kat derang..
once aku siap kerja baru aku pikir apa aku nak masak untuk dinner nanti..
huhu..


 ni je yang dan goreng untuk anak2 lunch..
sat g ummi masak sedap2 ek..
siap je keje nih..setella kerja aku..
yeahhh!!!!

til then..

15 comments:

eima said... Reply Comment

alahai baiknye ummi kan ....

selamat berkerja hati cuti cekgu

ameris said... Reply Comment

ummi mithali

msredcheesecake said... Reply Comment

dap ni... ank2 sy lagi suka makan mee dr nasik...

Mimy Hamid said... Reply Comment

syok akak cuti sekolah..takpe la ada keje pun tp duk umah ..best tu

Aty_Fared said... Reply Comment

Mee tu pon nmpk menyelerakan.. :)

LydSunshine said... Reply Comment

adoi, saya ni... bila nak sambung lipat kain sebakul tu.

Cikgu, mee goreng basah pon dah kira gempak hokey. Kalo saya buat mi goreng, mmg takde banyak rencah le. Ada telur ke rasanya. Hahah.

JunAina said... Reply Comment

Oklah tu dapat jugak masak dan sambil2 tengok anak2, akak kat opis ni renung jelah gambar dia org.

yen(toka ziizokukuto) said... Reply Comment

tengah cuti ni cikgu,,,rehat rehat,,,,huhuhuh,,,

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Ok anak2 nnt malam suruh Ummi masak sedap2 eh.. cover mee goreng basah tengahari tadi punya hehe

ibuayu said... Reply Comment

Nama je cuti sekolah..tapi kerja sekolah x abis2kan..

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

pergh.. nampak sedap mee goreng.. dah lama tak makan..

Gieyana said... Reply Comment

Dok dgr mmg kerja cikgu x pernah habis even cuti sekolah kan...dulu nyaris nk jd cikgu gak..but now hari2 kira duit org...out of cita2 time school but i love my job even stress tahap dewa time mnthly closing bt fr sure, kerja x pernah bw balik umah...

Nmpak sedap mee goreng tu even simple..huwaaa..me pntang lg haa...

LYAfrina said... Reply Comment

sedapnyer nampak mee tu.. hehe musim cuti sekolah bekerja kat rmh lak.. tp kak long lya , ct skolah pon ada meeting la.. mcm2,..

Umi Qi said... Reply Comment

Time waktu dewan bersidang sampailah malam...hari bekerja mmg Umi Qi x dpt masak mcm biasa cikgu...melainkan hari jumaat hingga ahad leh masak puas2...ya Allah sedapppp yeeeeeee mee goreng cikgu :)

DYatie said... Reply Comment

Takper kak! Nanti dah siap semua kerja qada balik ye. Hihi.