U Click Me...I Click U Back

Thursday, November 7, 2013

GIVEAWAY by EKIN JAMAL

As salam..

mehle kita mencuba nasib mengejoin giweaway oleh adik manis kita nih
kata sis ekin simple je giveaway ni..
tapikan hadiah dia HEBAK habaq hang!!!

nak join sekaki meh klik [SINI]

Syarat2nya

1. Follow blog Ekin 
2. Buat entry bertajuk "GIVEAWAY by EKIN JAMAL"
3. Letak banner 
4. Letak gambar yang anda pertaruhkan
5. Buat caption kat gambar tak lebih 10 patah perkataan
6. Tinggalkan link di ruangan komen 
7. Tarikh tutup 14 november 2013

disebabkan masa cuti awal muharam hari tu aku ada reunion plus birthday celebration dengan kekawan sekolah menengah..
makanya aku tempek gambar ni je la

eratkan silaturahim by having a great time with Mr. Cheeky 

boleyla caption tu ek Ekin
bahaha..
harap dapat memenuhi kehendak sis Ekin
sesapa yang nak join cecepat join..
toksah malu2..
mana tahu ada rezeki kita dapat hadiah Limited Edition Kufi Art bernilai rm100 dan rm70
khennnzzzz???


Good Luck!!
 untuk aku dan mengkome yang joint k..