U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 6, 2013

Apabila Gambar Berbicara...

As salam..

banyak cerita nak update..
tapi nanti2la dulu..
masa suntuk sangat..
nak dekat habis sekolah ni banyak plak kerja baru yang menyusul..
uhukk..
report LADAP pun tak siap lagi ni..
sebab semalam syiok berjimba2 reunion dengan kawan2 sekolah menengah..
hehehehe..
seronok sebab dapat jumpa kekawan lama..
yang paling surprised..
semua looks ageless sesangat..
ahahaha..
statement tak hagak perasan ek!!!!
kahkah..
layannnnzzz!!!

**************************************************

ok...aku tau mengkome suka entry tepek gambo bebanyakkan??
sebab hari ni malas nak buat entry cerita..
mehla kita suruh gambar plak bercerita..
ek??

meh la kita tempek dulu gambo dak Aish sakan berjalan..
sekrang ni celik mata je cari kasut dia..
nak ajak main kat luar ler tuh..
cuma aku tak gemo sangat sebab dia suka nak panjat tangga..
kat luar rumah aku ada tangga untuk rumah orang atas (umah jenis townhouse)
dah la kotor dik...hadehhhhh

tepek gambar lama..
terperap dalam hp..
gambar syok2 masa kami balik Penang untuk attend kenduri sedara hubs...
masa ni jenuh dak Aish dah kepanasan kot..
kecik lagi dak Aish masa nih dalam 7-8 bulan kot..
ahahaha...tak ingat sebab tak ingat bulan bila balik ni...wuwuw

pastu kita posing kat luar plak..
saje2 suka...boley??

ko tengok??
macam nak mintak tampo je kan??
bukan la tampo macam pengasuh taska kong hajo sialan tuh ek..
mintak tampo geram sayang kekdahnya..hikhik..
dak Aish skang bila aku ambik gambar dia mesti nak menyengih cam tuh tau..
homei...homei...*pujianaksendiri*

tempting tak uols??
ni murtabak diraja di bawa khas dari kelantan..
kawan aku yang bawakkan hari tuh...
punyala sedap nak mamps!!!!
habis licin sekali hadap..
besar gabak..
katanya RM15 ko!!!!

ok..next...









gambar fav aku nih..
sebab aku sengih sama je homei macam dak Aishkan??
*matakeatas*

ni kopok dari kelantan..
kawan aku bagi semalam masa kami reunion kat AEON Keramat..
balik tu terus aku goreng..
kawan aku ni mengajar di UiTM Kelantan...
sedap weyhhh..
krup krap..sat je habis!!!
hahahaha

ni kari simple mimple jek..
balik sekolah hari isnin tu terus singsing lengan..
ikan pun memang dah siap2 get ready dengan asam jawa simpan kat chiller jek...
balik terus buat..tak sampai 10 minit siap...
ahahaha...
ni semua sebab aku teringin...boley??
*jangannakgosipakupreggyplakek*


last but not least





ni gambar semalam...
bergedik dengan kak cik Yaya..
nunggu kekawan aku datang Aeon Keramat untuk small reunion..
nanti aku up kat entry lain k..

p/s : rabu dah ek..weekend ni will be my busy weekend..sebab ada karnival 2 dekad kat SK Taman Melawati 2..to those yang ada dekat2 area melawati ke gombak ke setapak ke..meh2la datang..ada macam2 booth yang bakal dibuka pada Sabtu ni..9hb November  2013...meh..mehla datang ek..

14 comments:

PinKy MoMMa said... Reply Comment

kak..jeles tgk keseliman mu kak..haishh sangat ideal body camni tau..

Mama Zharfan said... Reply Comment

ur lil boy is so cute :) muka u versi pompuan..kira mommy's boy lah ni hehhehe

Cik Puan Rara said... Reply Comment

akk cantik lah.kurus.suka rara tgk.huaaa,sy ni anak sorg tapi mcm beranak 4.sabo jelah~

Tina Othman said... Reply Comment

Yg gambar baju pink tu nampak beno kurusnya jelesss haha

ameris said... Reply Comment

selim melim walaupon anak dh 4 ooii

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hah!! kari simple mimple jg menjadi poojaan hatiku hahaha.. aduhh balik ni nak masak kari jg lah.. hehehe

mrs kayrul said... Reply Comment

comel betul la aish nie...dah anak 4 still selim melim lagi

Ibu Dilah said... Reply Comment

perghh.. ummi dak aish ni cam anak dara la.. padahal anak dah 4.. jelesnye sy.. huhu

fuza said... Reply Comment

Glittering gitu

~ NANA ~ said... Reply Comment

cun la akak ni! nangis tgk tau...terbayang2 je i anak 4 nnti cmne la badan...anak sorang ni pon dah kemain tembam...huwaaaaa

Nana said... Reply Comment

slim nye...jeles ok

Teratak Hami said... Reply Comment

kurusnya ko chekgu... halus jek kaki.... jeles sungguh !!!

Haslinda Sadiken said... Reply Comment

cik yaya..gg manerrrr...uwaaaa!!!..hehehhe

aThidEaN said... Reply Comment

mencik tgk org selim ni....jelezzzzzzz