U Click Me...I Click U Back

Monday, November 18, 2013

Alhamdulillah...Yang ke TIGAPULUH EMPAT

As salam..
Bukan hari nie..
Semalam genapla ahkak ko ni 34 tahun..
Wuwu..sereemmmmm jek tengok angka tu kan??
Tapi bersyukur kepadaMu ya Allah..
Sebab masih pinjamkan aku nyawa untuk merasai nikmat hidup dunia..
Alhamdulillah..

Syukur sebab Allah bagi aku 4 amanah untuk dijaga..
Seorang suami yang sangat memahami aku..sangat menyayangi aku sama seperti dia menyanyangi aku masa aku berumur 18 tahun..sampai umur dah 34..

Tq abg sebab jadi shoulder to me to cry on..
Tq sebab jadi a good listener..
Tq sebab setia menjadi pengkritik perangai azrine..
Tq abg sebab setia menjadi pembakar semangat untuk aku terus sambung belajar..
Tq so much!!
Hanya Allah saja dapat membalas..

Hadiah dari hubs??
Adala..tak perlu kot nak share..
Hadiah biasa2 jep..
Ada kawan2 yang rapat tau hadiah tuh..hehe..
Tapi xperlu kot nak canang 1 dunia..
Dapat awal hadiah ni actually..
Laki ku iteww memang tak romantik dik..
Tak nyabo nak tunggu msa birthday baru nak bagi kununnya..
Sebulan sebelum dah dapat hadiahnya..
Bahaha..aptb kan??

Malas nak merepek panjang..
Actually ada lagi 1-2 kerja sekolah needs to be done as soon as possible..
Ada lagi tak siap sesikit sebab dak aaish tido lewat..
Aku bagi dia tidur..ngan2 aku tido..
Siang tak dapat nak bukak lappy sangat..
Payah dia dok kaco keyboard aku nak kopek2..wuwu
If sempat aku BW umah korang ek..

Sekian entry birthday aku yg ke-34
Gambar takde kena mengena dengan entry..
Nak tepek gambo sendiri tak kuasa haihh..
So tepek gambar my sweetheart je la ek..

20 comments:

mama tisya said... Reply Comment

happy belated busday...

eima said... Reply Comment

hepi belated besday kak ....

o0o untung kawen awal ..muda2 lagi anak2 dah besar2 dah ....

PUANSTOBERI said... Reply Comment

happy bufday azrine!...
takpe.. bln dpn ai menyusul u yer.. adoii... 34 tahun dah kita ni... rasa baru abis SPM je lagi... *tak bole terima hakikat..muahahah *

Teratak Hami said... Reply Comment

Happy belated birthday Chekgu Azrine.
Baru 34. Muda lagi tu :-)

Esok akak pulak... tak cukup jari nak kira umur.. hehe

Aty_Fared said... Reply Comment

Seronok..umur 34 ade ade 4 org anak.. dan anak dah besa2 dah anak dara boleh diharap...hepi besday kak.. :)

Mama Zharfan said... Reply Comment

epi besday dear azrine :) stay cute :)

Ibu Dilah said... Reply Comment

Happy birthday kak.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. semoga sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta...

lieyalatif said... Reply Comment

hepi belated besdey cikgu..... takpe cikgu, umur hanyalah angka...yg penting hati mesti hepi go lucky dan selalu pikir perkara positif baru awet muda kan heheeheheh

semoga dimurahkan rezeki dan diberkat Allah swt....

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Happy belated birthday Rine..
eh tak boleh bgtau I sorang je ke apa present yg u dpt?? hehehehe *bzbodisangat*

U kawin umur 18 Rine? bestnya jd isteri termuda diusia 18thun, anak2 pn patutlah dah besau panjang hehehe :)

Mimy Hamid said... Reply Comment

hepi besday ke 34 akak..sebaya husben ku tau...heheh...34 anak 4 and still vogue the vass..teruja i kak oii...stay gojes hot ok

ameris said... Reply Comment

muda2 lg anak dh besar pjg,tetap vogue & gojes.
ai ni dh tua kertu anak kecik2 lagi... huhuhu.
happy birthday

LydSunshine said... Reply Comment

Cikgu!! Cikgu! Beza umur kita setahun jek. Saya kurang setahun je dari cikgu. Hepi besday ye. Cikgu kawen umur 18 ye? Untungnya... skrg anak sulung dah besar.

Falsya said... Reply Comment

yeayyyy!!..kite share birthday yg sama laaa..kire kene panggil kakak la nie ye...;)

wantie said... Reply Comment

Happy belatd B'day to you. be a good person in every where you are.

eh sama la kita pun 34 jugak tau

wantie said... Reply Comment

done follow

Tina Othman said... Reply Comment

Happy birthday rin

Umi Qi said... Reply Comment

Happy birthday cikgu kesayangan...mmuahhhhhhhhhh...hahha inilah hadiah tuk cikgu...kiss plg besorrr sekali menjelang umur 34 thn hehehhe...hadik doakan cun selalu heheheh

PinKy MoMMa said... Reply Comment

34 yg sentiasa nmpk muda kak..selimmm tu yg ku jeles tu hehehe..moga thn2 mendatang diberikan kesihatan yg baik dan kejayaan dunia akhirat cikgu Azrine Tahar

mrs kayrul said... Reply Comment

happy belated birthday kak rin

ibuayu said... Reply Comment

Happy birthday....nmpk muda dr umurlah