U Click Me...I Click U Back

Saturday, October 19, 2013

Review Hytex Warehouse Sale, Taman Gombak

As salam..
Ahkak baru balik nyopink kat sini..
Kat mana??
Eh tak tau ke?
Hytex Warehouse Sales yang latest ni kat Dewan MPS Taman Gombak..
Semalam sampai esok je tau..
18-20 Oktober 2013 giteww..



Sesat ke barat aku cari weyhh..
Nama je orang Gombak...derrrrr!!
Tapi failed..buat malu jek..bahaha
Aptb!!!

Terus kol kawan aku tanya kat celah mana plaknya Dewan MPS nih??
Then explain..punya explain..
Ohh..baru tau kat mana..
Cakapla kat area Taman Selaseh nun!!
Pfftttt...

Ok..meh kita mulakan review..
Kalau ikut dah 2x aku gi jualan gudang camni..
Dulu aku gi kat Keramat..
Tapi rasanya yang ni lagi banyak branded item..
Lagi murah berbanding yang kat keramat tuh..
Range harga yang aku jumpa dari RM1..
Botol susu tenderly hanya rm10 hingga rm19hinggit je..
Berbaloi sangat to those mother to be..
Yang ada anak kecik hingga 12 tahun pun berbaloi..
Tshirt budak2 perempuan was so nice..

 yang ni brand luoney tones..RM10 hengget jek..

kat warehouse sale ni memang banyak brand tenderly nih..RM18

yang ni RM12 sajok..

brand Disney..RM6 sajok..

meriahkan??

Actually aku tak tahu derang tak terima debit card..
Aku tak carry cash banyak..
So tak berani nak ambik banyak2..
Terpaksa budget2..

Ada lagi baju aku beli untuk kakak2 dak Aish..
Tapi xkan nak tunjuk semua..
Nak tunjuk kat ko pun brand2 yang ada..
Tak sampai sejam pun kat sini..
Total damage RM82 sajok!!
Kalau tak mau RM200 jugak kot..huhu..


ni je suasana yang sempat aku snap..sogan mak incik nak ambik byk2 haih!!
Dan yang paling syiok..
Tak sesak dan tak crowded..
Aku pergi heret 4 orang anak2 aku..
Ngee..

Alhamdulillah..went smooth je nyopingan aku..
 Tak dok lama sebab takut terambik banyak lagi..haha..
Ni je kot yang boleh direview...
Korang2 yang kat gombak biler lagi nak terjah??
Jangan lupa bawak cash ok..hehe.

8 comments:

Heiladies Co. said... Reply Comment

Salam Cikgu..

Jemput singgah ke blog Heiladies Co. Ada kain cotton corak terbaru yg cantik2 baru spai dr Vietnam.

Juga tak ketinggalan GENIE BRA set produk hangat di kalangan wanita sekarang. Bra ini sangat2 selesa dipakai kerana diperbuat drpd fabrik yg sejuk dan lembut.

Cup penuh dapat cover keseluruhan payudara. Direka khas tanpa dawai dan cangkuk. Bertali lebar dapat mengurangkan tekanan pada bahu dan menutup lebihan lemak sekitar payudara.

Setiap wanita harus memilikinya especially utk mommy yg pregnant dan menyusukan anak kerana memberi keselesaan pada tahap maksimum..

Terima kasih..

Anonymous said... Reply Comment

Credit card terima tak. Brg mcm baby cot atau stroller ada tak? Terima kasih cikgu.


K long

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Tak terima cc sis..

Takde sgt..bb cot ada 1 pesen je..brand tenderly..stroller too xbyk..yg byk baju bajan jek..

~YUN~ said... Reply Comment

waaa!besnya!ingat dulu pergi kat kepong...okla...byk baju kn...kene korek2 bwh timbunan yg bayk! =)

SyimaSyaz said... Reply Comment

tunggu next time lah sbb baju aisya banyak lagi.. + nak pindah ni kang mengah mak dia nak packing...

kalau next time tu ada akak sila seru nama saya bolehhhh?

Mama Zharfan said... Reply Comment

wahh murah2 gak tu...

~ NANA ~ said... Reply Comment

syok je tgk org shopping barang anak...kita ni nak pegi jauh la pulak...hehe

Mimy Hamid said... Reply Comment

sy lambat baca jadi sy nyesal sbb dekat ngan rumah..benciiiiiii