U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 30, 2013

Mini Contest By Ceeramoon

As salam..

tetiba rajin nak masuk contest bagai ek..
actually malas kot nak join contest montest ni..
tapi bila Ceera buat Mini Contest nih...
dan bila tengok hadiah itu adalah GENIE BRA..


terus beliak biji mata okeh!!!
hahaha..
nampak sangat cipskek nak benda free je ko ek??
eh sapa takmo kan benda free khennnsss???


JOMLA RERAMAI KITA PAKAT JOIN!!

copy paste dari blog Ceera

Cara penyertaan senang sahaja.
Tidak perlu menjawab soalan apa bagai.
Cuma apa yang perlu adalah;
1 – ada link my blog – ceeranoh.com
2 – like fb ceeramoon
3 – like fb facebook.com/bra.love.bra
4 – letak gambar genie bra

Kalau takde blog, penyertaan di fb and ig juga aci. Tapi jangan lupa letak hashtag #ceeracontest dan jangan private ig.
Kalau update di blog, tidak perlu entry penuh, entry selit juga diterima.
Contest start dr hari ni sampai ahad. Isnin akan umum pemenang.

lengkap dah aku bagi cara penyertaan..
apalagas..jom join!!
sampai ahad ni je uols..
tak faham jugak pegi sendiri blog Ceera

good luck to those who participate... :-)