U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 1, 2013

Mengidam Ke?

As salam..
Salam 1 Oktober!!
Hari nak gebang apa plak?
Mengalahkan orang mengandung ko nih..
Ahaha..
Last 2 weeks kot memang aku tetiba teringin giler nak makan spageti cabonara..
Tapi 2 pasaraya aku terjah..
Nan hado pulak preego cabonara punya..
Yang ada preego bolognese tuh..
Sebab bahan semua dah ready stock..
So aku beli jela untuk masak dinner..
Okla daripada kempunan..ye dop??

Anak2 memang lagi suka yg bolognese nih..
Macam aku takdela suka sangat..
Cuma tetiba mulut rasa nak makan cabonara plak hari tu..wuwu
So semalam baru dapat hilangkan rasa kempunan tuh..
Aku suka masak menu simple camnih..
Tak sampai 10 minit..




It's DONE!!!

Korang suka yang mana?
Bolognese ke cabonara?

10 comments:

juelee said... Reply Comment

suka jugak cabonara ni... tapi lagi suka aglio olio hehe sbb simple je masaknye kan..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

rara xminat sgt carbonara sbb muak sket.hehehe

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Alaaaaa..kita tak retilah makan. saya adalah orang paling rugi kot..

lieyalatif said... Reply Comment

uih sedap ni cikgu...lieya pun suke...tapi versi lieya kene ade cili padi sikit hahahaah..dasar tekak melayu jati gitu katernyer heheehehehe

ameris said... Reply Comment

bolognese satu...

Maria Firdz said... Reply Comment

wah.. sedap tu... lama gak x buat mskn barat nih...

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

ingat cikgu rin tepek sekali resepi...nampak sedap je,tapi macam muak je kan...tak leh makan selalu kan..

TelingaBulat said... Reply Comment

TB xske sgt..ske yg ori punyee..yg ni cpt muakk

Mummydearie said... Reply Comment

Saya suka carbonara tapi kalau diberi pilihan lain lebih suka oglio olio.

Lydia Miza said... Reply Comment

Ank sy suka keduanya. Sy ok je mana2 pun